Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

«Τσάι και συμπάθεια» στη συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Δημαρχείο με τον κ. Σκρέκα θα περίμενε κανείς να τεθούν από τον Δήμαρχο τα πολλά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες μας και όχι γενικότητες και διαπιστώσεις

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Γκρίνια και ποικίλα σχόλια προκάλεσε το γεγονός της παρουσίας ενός μόνο Βουλευτή και συγκεκριμένα του Διονύση Σταμενίτη στο Δημαρχείο Αλμωπίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα.

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν, ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ως οικοδεσπότης έπρεπε να δείξει τη στοιχειώδη ευγένεια και να προσκαλέσει και τους άλλους Βουλευτές της ΝΔ στη συνάντηση, τον Γιώργο Καρασμάνη και τον Λάκη Βασιλειάδη, ενώ κάνουν λόγο για «αδυναμίες».

Την ίδια στιγμή, η κριτική εστιάζει και σε άλλο σημείο. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Δημαρχείο με τον κ. Σκρέκα θα περίμενε κανείς να τεθούν από τον Δήμαρχο τα πολλά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες μας και όχι γενικότητες και διαπιστώσεις. Οι παραγωγοί της Αλμωπίας έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά, πέρασαν έναν «μαύρο» χειμώνα και ήταν μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα αυτά ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος Υπουργός και να πιεστεί από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι αυτός ήταν και ο λόγος που αυτή η συνάντηση έγινε σε τόσο κλειστό κύκλο και απουσία των δύο από τους τρεις κυβερνητικών Βουλευτών.

Το βέβαιο είναι πως μια ευκαιρία για ουσιαστική ενημέρωση έμεινε ανεκμετάλλευτη.

13 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοροιδεύαμε για τον μπίνο που έβγαινε πολλές φωτό αλλά τουλάχιστον εκείνος εκτός από αυτό ήξερε να αρθρώσει και μια κουβέντα. Δεν ήταν γλάστρα. Έχουμε αυτό που μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι περιμένατε;;; Κάτι διαφορετικό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γνωστή η φιλία του προέδρου με
    Τον μπατση σιγά μην έφερναν και τους άλλους βουλευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλο ζόρι τραβάς Βαφειάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε ο Σταμενιτης ειναι ασχετος με τα αγροτικα και τα προβληματα του νομου, αλλα ο Δημαρχος οφειλε να σταθει στο υψος των περιστασεων και να ασκησει πιεση για τα θεματα που αφορουν τους πολιτες του δημου του. Αλλα γαργαρα.... Ισως γι αυτο να μην καλεστηκε ο Καρασμανης, για να μην στριμωχτει ο υπουργος και κολητος του παροντα βουλευτη. Στημενο το παιχνιδι. Δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εκλογή Μπάτση ήταν ένα στιγμιαίο λάθος που θα το πληρώνει ο τόπος τέσσερα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ.ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΕΥΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ Η ΟΡΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ...ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ..ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή γράφει την αλήθεια; Είδαμε το βίντεο από την συνάντηση. Μόνο σοκολατάκια τον κέρασε τον υπουργό. Να βγάλει λεξη δεν μπορεί. Ο άσχετος.

      Διαγραφή
  9. Πολύ καλά σας τα λέει ο Βαφειάδης. Ακόμα τις εκτιμήσεις από το καλοκαίρι δεν τις έχουμε πάρει και ήρθε το άλλο καλοκαίρι. Ντροπή σας κύριε δήμαρχε. Μια κουβέντα δεν είχατε να πείτε για αυτά
    Μόνο φρου φρου και αρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνεται δεν του έδωσε την άδεια ο κηδεμόνας του ο βεσκος να μιλήσει γιατί φοβήθηκε μην πετάξει καμία κοτσάνα πάλι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ. Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σταυρακη ησουν κ εσυ στην υποδοχη σαν γαλαζιο παιδι που εισαι κ η κυβερνηση που υποστηριζεις αγνοει τις αποζημειωσεις μεχρι χθες κατηγορουσες το Ζυριζα τωρα οι δικοι σου γιατι αγνοουν με τοσους βουλευτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News