Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ακόμα περιμένουν τις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ οι παραγωγοί της Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος μιας αγροτικής περιοχής όπως η Αλμωπία, όφειλε να είναι στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση μιας καλύτερης μεταχείρισης προς τους αγρότες, οι οποίοι πέρασαν «μαύρο» χειμώνα

Ακόμα περιμένουν τις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ οι παραγωγοί της Αλμωπίας, για τις ζημιές του Ιουλίου 2019 σε ροδάκινα και άλλες καλλιέργειες. Ενδεικτικό της έκτασης του προβλήματος, είναι το γεγονός ότι φέτος στην περιοχή Πέλλας-Ημαθίας έχουμε περίπου 24.000 δηλώσεις ζημιάς για δενδρώδεις καλλιέργειες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το χθεσινό ρεπορτάζ μας για τη συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Σκρέκα. Θα έπρεπε να υπάρξει πίεση, ώστε να δοθούν απαντήσεις και λύσεις και όχι ευχολόγια.

Ο Δήμαρχος μιας αγροτικής περιοχής όπως η Αλμωπία, όφειλε να είναι στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση μιας καλύτερης μεταχείρισης προς τους αγρότες, οι οποίοι πέρασαν «μαύρο» χειμώνα. Δεν είναι δυνατόν να επισκέπτεται την περιοχή μας ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος Υφυπουργός και να μη γίνεται καμία αναφορά από τον ίδιο τον Δήμαρχο σε αυτά τα σημαντικά προβλήματα.

12 σχόλια:

  1. Αλέξη θα λέτε και θα κλαίτε. Τι περιμένατε από τους άχρηστους που κατέστρεψαν τη χώρα ; Μόνο το καζίνο του Ελληνικού τους ενδιαφέρει και να κάνουν τα χατίρια του Μαρινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα φιλε μου, γι αυτους αναπτυξη ειναι η τσεπη τους, κοροιδευουν τον κοσμο και οι καγκουροι της Αλμωπιας τους υποδεχοντε με γελια και χαρουλες, υποτακτικοι του Μαρινακη.

      Διαγραφή
  2. Ο ανθρωπος δεν ξερει που παν τα τεσσερα τον καναμε και δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά το εκλογικό σώμα πάει με τα τέσσερα.

      Διαγραφή
  3. μας κοροιδεύουν.Πρέπει να κλείσουμε κανά δρόμο? η αλμωπία ξεχάστηκε.Τέλος οι δημόσιες σχέσεις με τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα. Τραβα τωρα να συρεις το χορο στα πανηγυρια με τους Σταμενιτηδες.
      Τι ψηφισατε ρε γιδια!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΝΑΞΕΡΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.

      Διαγραφή
    3. Όλο δεν ξέρετε. Όλο ανακαλύπτετε την Αμερική.
      Δεν ξέρατε για τις σχέσεις Μαρινάκη Κούλη!
      Πάλι δεν πειράζει; Όλο δεν πειράζει και όλο την άλλη φορά θα τους δείξουμε και στο μεταξύ... πάει η ζωή μας πέρασε. Και έζησε ο Κούλης καλά και ο πρεζέμπορας καλύτερα. Κι εμείς θα ζήσουμε την άλλη φορά.

      Διαγραφή
  4. εχουν ερθει φιλαρακο. σε 3-4 κοινοντητες δεν εχουν ερθει κ σε αυτες θα ερθουν μεσα στη βδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος ζει το όνειρό του. Οδηγάει τη Μερσεντές του Δήμου και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπαρνι. Ερωτευμένος με το μηνιάτικο και την καρέκλα ο μέγας αποστάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παράταξη αυτή όλο αποστάτες και δοσίλογους είναι.
      Είναι ο μόνος;

      Διαγραφή
  6. 2017. 2018. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ :Ποσοστά στην ΟΡΜΑ μηδενικά! 2019. Κυβέρνηση Ν Δ :Για τις μεσοπρώιμες ποικιλίες :Στον ΜΕγαπλάτανο,100% !Στο Λουτράκι,80%! Στην ΟΡΜΑ, 0% ,εως25%!Οι Ορμιώτες είναι απο άλλον ΠΛΑΝΗΤΗ !Κύριε Δήμαρχε ενημερωθήκατε!Ζητάμε την παρέμβαση σας στον ΕΛΓΑ για να αποκατασταθεί η Α Δ Ι Κ Ι Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News