Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Τριτοκοσμικές εικόνες ντροπής στο Νοσοκομείο Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του κ. Ιωάννη Σαμσούρη από το facebook:

Όχι δεν είναι τουαλέτα σε κάποια τριτοκοσμική χώρα. Στην πρωτεύουσα του Ν. Πέλλας στο Νοσοκομείο Έδεσσας οι τουαλέτες επισκεπτών είναι!!!

Πραγματικά ντρέπομαι σαν πολίτης να αντιμετωπίζουν οι κρατικές αρχές τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πατρίδας μου σαν ζώα!!!

ΥΓ.1) Να σημειώσω ότι είναι το Νοσοκομείο που εξυπηρετεί 2 μεγάλους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, το Χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν και τα Λουτρά του Πόζαρ!!!

2) Εάν δεν έχει υπαλλήλους η τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου που πολύ αμφιβάλω, ας το δώσουν με ανάθεση σε κάποιον τεχνίτη της πόλης!! Και εάν δεν έχουν 200 ευρώ ας ζητήσουν καμία χορηγία από κάποια επιχείρηση της περιοχής!!! 



7 σχόλια:

  1. Εντάξει δεν είναι και όπως τα λέει ο τύπος; Εγώ σχεδόν κάθε μέρα είμαι εκεί. Σας λέω, είναι υπερβολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι υπερβολές; Οι φωτογραφίες; Αυτές διαψεύδεις;

      Διαγραφή
  2. Η κανονικότητα επέστρεψε και στις χέστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι το τραγικό. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση καθαρές χωρίς βρωμιές και σκουπίδια. Απλά έχει μια τρύπα στο πάτωμα προφανώς για να επιλέξεις που θέλεις να κάνεις την ανάγκη σου. Στο πάτωμα η στην τουαλέτα δηλαδή. Γιατί ασχολούμαστε με αυτό τώρα; και ρωτάω εγώ που ασχολούμαι με τουαλέτες και είδη υγιεινής σε δημόσιους χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΆΛΛΟΝ Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΕΊΣΑΙ...

      Διαγραφή
  4. πολύ κρίμα....κάποτε αυτό το Νοσοκομείο ήταν στολίδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει δεν είμαστε και πρώτο δεύτεροι σαν χώρα μην τα παρα λέμε...Να ήταν μόνο οι τουαλέτες του νοσοκομείου καλά θα ήταν...Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τίθεται τέτοιο θέμα για τις τουαλέτες...τόσα αλλά σοβαρότερα θέματα υπάρχουν και κάθεστε και ασχολείστε με αυτά..Δεν λέω ότι είναι ωραία αυτή η εικόνα αλλά υπάρχουν σοβαρότερα θέματα τα οποία πρέπει να πάρουν προτεραιότητα για να λυθούν πάρα να μας απασχολεί αυτό το ζήτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News