Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε την πίτα του ο Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας έκοψε την βασιλόπιτα του για το έτος 2020 παρουσία χορευτών, μελών και φίλων του Συλλόγου.

Ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά το αρτοζαχαροπλαστείο "Άρτυσις" και τον κ. Αντώνη Δαγλαρτζή για την χορηγία της βασιλόπιτας και εύχεται μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία. 

Επίσης, σας ανακοινώνουμε τις προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις:

Δευτέρα 20 Απριλίου
Αυγομαχίες

Παρασκευή 29 Μαΐου
Παρακάθ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου
Πολιτιστικές εκδηλώσεις:
Καλλιτεχνικό πρόγραμμα: Καρασαββίδης Δημήτρης τραγούδι , Ξενιτόπουλος Δημήτρης λύρα, Μιχαηλίδης Γιάννης τραγούδι, Μουρατίδης Σωκράτης λύρα-αγγείο, Μαντζηρίδης Νίκος κλαρίνο, Ουσταπασίδης Δημήτρης νταούλι, Φουντουκίδης Δημήτρης πλήκτρα.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ.













6 σχόλια:

  1. Ο δημαρχος λειπει και απο δω. Οπως και χθες που δεν ηρθε ουτε για λίγο απο το χορο μας. Ψηφιζουμε και εμεις απο την Ανατολικη Αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπου γουσταρει θα πηγαινει σιγα μη σας ρωτησει εκει να κλαιτε

      Διαγραφή
  2. Βέβαια δεν αναρωτηθηκες αν τον κάλεσε η πρόεδρος της καρδιάς μας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος καλέστηκε με κάθε επισημότητα. Άσε τη λάσπη.

      Διαγραφή
  3. Ο κυριος Μπατσης καλεσθηκε κανονικοτατα και μαλιστα του την εδωσα στο χερι. Οποτε καλο ειναι πριν μιλησουμε να βουταμε τη γλωσσα στο μυαλο μας. Με εκτίμηση η προεδρος της καρδια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια απαντηση.. Αλλο τα πολιτικα και αλλο οι συλλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News