Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Τι γίνεται με το νερό της Αριδαίας; Η απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑ

«Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τον κόσμο να πιει νερό. Οι μετρήσεις δεν είναι τραγικές, αλλά δεν είναι αυτές που πρέπει και αναμένονται νέες»

Κριτική για το νερό της Αριδαίας δέχτηκε η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νίκος Παρούτογλου, τόσο από την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου όσο και του Δημήτρη Μπίνου.

Θυμίζουμε ότι στο νερό έχει ανιχνευτεί αυξημένη ποσότητα αρσενικού και παρότι έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη ανακοίνωση που να κατατοπίζει τους καταναλωτές.

Ο κ. Παρούτογλου ανέφερε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ότι έχει στα χέρια του τις νέες μετρήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες και σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τον κόσμο να πιει νερό. Οι μετρήσεις δεν είναι τραγικές, αλλά δεν είναι αυτές που πρέπει και αναμένονται νέες».

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή φταίει ο Μπαρουτογλου που είναι ακατάλληλο το νερό. Ισα ίσα έκανε έγκαιρα την ενημέρωση.Αν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση να είναι σωστή και τεκμηριωμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pote 8a ma8oume neotera gia to nero. akoma emfialomena agorazoume mexri kai gia to mageirema.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News