Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Συνεχίζονται οι εγκρίσεις χρηματοδοτούμενων έργων στο Δήμο Πέλλας

Το έργο είναι προϋπολογισμού 140.404,82 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι 31/03/2021

Υπογράφηκε χθες στα γραφεία της Αναπτυξιακής Πέλλας από το δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον Πρόεδρο Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος Leader κ. Δημήτριο Γιάννου σύμβαση χρηματοδότησης που αφορά στην πρόταση που είχε καταθέσει ο δήμος Πέλλας για την αποπεράτωση των αποδυτηρίων του σταδίου Αραβησσού. Το έργο είναι προϋπολογισμού 140.404,82 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι 31/03/2021.

«Άλλη μια επιβράβευση της συστηματικής και ιεραρχημένης δουλειάς που κάνουμε στο δήμο γίνεται σήμερα πραγματικότητα με την χρηματοδότηση της πρότασής μας μέσα από το πρόγραμμα Leader. Ένας ακόμη σημαντικός στόχος επιτεύχθηκε και οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν» δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News