Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Εγώ άφησα το αυτοκίνητο στη ράμπα αναπήρων - Δεν πήγα να πιω καφέ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με την απάντηση

Για ένα θέμα που ανέδειξαν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κλήθηκε να απαντήσει κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης.

Συγκεκριμένα, ερωτήθηκε από το Δημήτρη Μπίνο για την απαράδεκτη εικόνα που έκανε το γύρο του διαδικτύου και παρουσίαζε το αυτοκίνητο του Δήμου σταθμευμένο σε μπάρα αναπήρων στην πόλη της Αριδαίας.

Ο κ. Μπάτσης έκανε γνωστό ότι «σταμάτησα εγώ το αμάξι εκεί πέρα, για να κάνω κουμάντο ένα φορτηγό, γιατί υπήρχαν εργασίες συντήρησης στην πλατεία». Και πρόσθεσε: «Δεν το αφήσαμε για να πάμε να πιούμε ένα καφέ».

.  

Όπως πολύ ορθά του απάντησε ο Σάκης Χατζηδημητρίου, επειδή πρόκειται για τον πρώτο πολίτη του Δήμου θα μπορούσε απλά να βγει και να πει μια συγνώμη, από τη στιγμή που κάτι τέτοιο ήρθε στη δημοσιότητα. Φυσικά, κανείς δεν λέει ότι υπήρχε πρόθεση να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο ο κ. Μπάτσης με την απάντηση που έδωσε πάει να διορθώσει ένα λάθος με ένα μεγαλύτερο λάθος.

.

13 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΡΙΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΡΙΜΑ ...ΑΥΤΑ ...ΠΑΡΕΤΙΣΟΥΝ ΕΧΘΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατέβα εσυ για δήμαρχος γιατί απο ότι βλέπω και ευχέρεια λόγου έχεις και ορθογραφικά δεν κάνεις.. Κι εσυ σταυρο αλλη δουλειά δεν έχεις. Ψύχωση έχεις πάθει με τον μπατση πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλμωπια περιμένει εκλογές σαν το μερισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπατση είσαι ο ψινακης της αλμωπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι δήμαρχο βγάλατε ρε παιδιά?? Πως θα τον αντέξουμε ακόμα 3μιση χρόνια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα 7 χρόνια θα τον αντεξεις και θα ποναπ

      Διαγραφή
  6. Η αστυνομία να πάει στον πρώτο πολίτη και να του επιβάλει το ανάλογο πρόστιμο. . Που αν δεν κάνω λάθος είναι 2 μήνες το δίπλωμα οδήγησης. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κολοβαρουσε με την φίλη του εκείνη μωρέ του ιδιωτικού Τομέα που έβαλε να κάνει κουμάντο στο Δήμο..εκείνη που σε ενα μήνα τον έριξε απο δήμαρχο με της δήθεν πρωτοποριακές της ιδέες......βρε ουστ τσοπανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έκανες δύο λάθη (για να μη το πω αλλιώς): ένα που άφησες εκεί το αυτοκίνητο και το δεύτερο που δεν ζήτησες συγγνώμη αμέσως αλλά με καθυστέρηση πολλών ημερών και αφού αναγκάστηκες.
    Υ.Γ. Σε ψήφισα τον περασμένο Μάιο επειδή ήθελα να φύγει ο άλλος και επειδή δεν είχα εναλλακτικές. Σε τρεισήμισι μήνες έκανες αρκετά λάθη. ΠΡΟΣΕΧΕ
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και αρκετά καλά μην τα μηδενίζεται όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News