Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Προσωπικό «στοίχημα» του Δάνη Τζαμτζή η σύνδεση της Αλμωπίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Μία έκπληξη επιφύλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος αιφνιδίασε με τον πιο ευχάριστο τρόπο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, καθώς παρέστη στην αποψινή του Συνεδρίαση.

Ο λόγος της παρουσίας του πολύ σημαντικός, καθώς είχε να κάνει με τη σύνδεση της Αλμωπίας με το χιονοδρομικό κέντρο, ένα προσωπικό στοίχημα του κ. Τζαμτζή για το οποίο έχει κάνει ήδη μια προεργασία και πλέον μπαίνει μπροστά για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και η μελέτη και να ακολουθήσει η υλοποίηση. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο κ. Τζαμτζής, «ήμουν νιος και γέρασα να συζητάμε γι’ αυτό το θέμα. Σήμερα με την ιδιότητα που έχω υπάρχει δυνατότητα να το προχωρήσουμε».

Διευκρίνισε ότι αυτό που μπορεί να γίνει είναι να συνάψει η Π.Ε. Πέλλας με το Δήμο Αλμωπίας προγραμματική σύμβαση για να προχωρήσει το έργο. Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει άμεσα απόφαση για το αν επιθυμεί να προχωρήσει αυτό το έργο, καθώς τα χρονοδιαγράμματα της Περιφέρειας είναι συγκεκριμένα.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επέμεναν για αρκετή ώρα ότι θα πρέπει το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη Συνεδρίαση από το νέο έτος. Ωστόσο, η αντιπολίτευση πρότεινε σύσσωμη να ληφθεί εδώ και τώρα θετική απόφαση, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Μετά τις έντονες πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση τόσο από τον Σάκη Χατζηδημητρίου όσο και από τον Δημήτρη Μπίνο, τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα θετικά για την πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε αποσπάσματα από την τοποθέτηση του κ. Τζαμτζή:

3 σχόλια:

  1. Περιμένετε περιμένετε κύριοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το Χιονοδρομικό Αλμωπίας Καιμακτσαλάν είναι και θέμα άλλων? εκτός Δήμου ανθρώπων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι ακαρτερει κι ακαρτερει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News