Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Δ. Μπίνος: «Μονόδρομος η αποχώρηση του Ν. Παρούτογλου»

Δήλωση του Δημήτρη Μπίνου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Είναι κορυφαίο ζήτημα Δημοκρατίας, η δήλωση του κυβερνητικού εταίρου, ότι θα αποχωρήσει από μια συνεργασία και θα αποσύρει όλα τα μέλη του συνδυασμού του από αυτήν. Αυτές οι αποφάσεις δεν παίρνονται ποτέ ελαφρά την καρδία, αφήνουν για πάντα το στίγμα τους στην τοπική πολιτική σκηνή και χαρακτηρίζουν ανεξίτηλα τον πρωταγωνιστή.

Ο κύριος Παρούτογλου επέλεξε αυτήν τη στιγμή να αναμετρηθεί με την υστεροφημία του και να χαράξει στη συνείδηση των συμπολιτών μας το πρόσημό του.

Στην απόφαση αυτή δε χωρούν τακτικισμοί. Καθαρές κουβέντες. Τι σημαίνει "εαν το συγκεκριμένο έγγραφο μου κοινοποιηθεί"; Δεν του φτάνει η δήλωση του απόλυτου πρωταγωνιστή, του ίδιου του Δημάρχου, ότι το έγγραφο είναι γνήσιο και πρωτοκολλημένο;

Εάν δε σας το φέρει πρωτοκολλημένο, τότε είπε ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Δήμαρχος, κύριε Παρούτογλου. Είπε ψέματα δημόσια και σε σας δηλαδή. Σε εκείνη την περίπτωση δηλαδή θα μείνετε μαζί του;

Η ουσία είναι μία. Η κυρία Χιτσκάκη ασκεί εξουσία στο Δήμο μας βάση ενός ιδιωτικού συμφωνητικού ,που συνυπέγραψε με τον κ. Δήμαρχο. Αυτή είναι η παθογένεια που περιγράφετε στην ανακοίνωσή σας. Αν είπε ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που εύχομαι να μην το έκανε και δεν το πρωτοκόλλησε, θα έπρεπε να σας εξοργίζει ακόμη περισσότερο και να φύγετε με μεγαλύτερο αποτροπιασμό.

9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ονειρευτείτε ομαδικά να γίνουν παραιτήσεις, και να ξανανέβειτε στην εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος κερδισμένος από όλη αυτήν την κατάσταση είναι ο Μπινός! Μπορεί να έχασε τις εκλογές από την μια από την άλλη όμως κατάλαβε ο κόσμος γιατί έχασε.Εχασε γιατί ήταν δίκαιος και τίμιος!Νομιζω ότι η μεγαλύτερη νίκη του Δημήτρη Μπινου είναι η απαξίωση της κοινωνίας στο πρόσωπο του Μπατση!Καλο το τάξιμο δεν λέω αλλά κάποια στιγμή πρέπει κι να μπορείς να κανείς πράξη τα όσα λες και εσυ δυστυχώς Χρήστο κορόιδεψες μαζί με τους άλλους πολύ κόσμο και δυστυχώς αυτό φάνηκε με το καλημέρα και με τις επιλογές σου..Για εμένα προσωπικά ήσουν πολύ καλός σαν αντιδήμαρχος εξαιρετικός θα έλεγα αλλά μέχρι εκεί...Δεν μπορείς να είσαι καλός δήμαρχος γιατί δεν έχεις ούτε την στοιχειώδη γνώση και παιδεία..Άλλωστε το ποιον σου σαν δήμαρχος φάνηκε από τις άθλιες επιλογές σου και τα άθλια ψέμματα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τρίτος των εκλογών συμβουλεύει τον τέταρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντα ο τρίτος ...γλύφει το καλύτερο κομάτι, μπορεί να σου τινάξει και τα πάντα στον αέρα.

      Διαγραφή
  5. Μπινος ...η μεγαλύτερη πολιτική απάτη...παρουσιάζει ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι...Ο αγαθός , που όλοι τον βάλουν...ο Βασιλάκης Καΐλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα να δεις εγω προσωπικα δεν τον ψηφισα αλλα μεταξυ μας ηταν απ τους καλυτερους δημαρχους, εσυ, και δικαιωμα σου δωσε πονο βγαλε μισος, και παλι δικαιωμα σου.

      Διαγραφή
    2. Η μεγαλύτερη απάτη είναι ο Μπάτσης... Άιντε μας τα κάνατε τσουρέκια!!! Τούβλα αμόρφωτοι γελοίοι!!! Δεν βλέπεις ρε παπάρα ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από πολιτική καί διοίκηση??? Δεν βλέπεις ότι ακόμα κάνει αντιπολίτευση στον Μπίνο ενώ είναι εξουσία και πρέπει να κάνει έργο!!! Τι σκατά πίνετε όλοι???

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News