Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Δήλωση ΒΟΜΒΑ του Ν. Παρούτογλου για το συμφωνητικό Μπάτση - Μελίτας: «Τέλος συνεργασίας αν...»

Δήλωση Νίκου Παρούτογλου

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ:

Στο επεξηγηματικό κείμενο για την απόφαση του δρόμου της συνεργασίας, προτάσσαμε το ξεπέρασμα των παθογενειών του παρελθόντος, όπως την ασάφεια, την σύγχυση, την υποκρισία και την προσποίηση του λαϊκισμού.

Λέγαμε:

«θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το περιεχόμενο της συνεργασίας θα είναι θεσμικό, στην βάση αναπτυξιακών και προγραμματικών συγκλίσεων».

Και το εννοούσαμε…

...Σήμερα, με έκπληξη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έλαβα γνώση πως ο Δήμαρχος Αλμωπίας, σύναψε ιδιωτικό συμφωνητικό με την κ. Χισκάκη Μελίτα, εκχωρώντας της, ουσιαστικά , αρμοδιότητες γενικού γραμματέα.

Ουσιαστικά μια τέτοια ενέργεια ακυρώνει τον πυρήνα της προϋπόθεσης συνεργασίας και ταυτόχρονα θέτει υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα και νομιμότητα της ανεύθυνης αυτής πράξης.

Είναι προφανές ότι δεν είχα καμία ενημέρωση, προφορική, είτε την κοινοποίηση του ίδιου του εγγράφου.

Θέλω να κάνω σαφές ότι στα ζητήματα αρχών - προσωπικά αλλά και ως ψηφοδέλτιο «Αλμωπία Ψηλά» - δεν διαπραγματευόμαστε ούτε και υποχωρούμε.

Σ' αυτό το κομβικό σημείο δηλώνω, ότι εάν το συγκεκριμένο έγγραφο, κοινοποιηθεί επισήμως σε μένα τον ίδιο ή στους συνεργάτες μου, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η απόσυρση από πλευράς μου και των συμβούλων μου από τις θέσεις ευθύνης θα αποτελέσει τη μοναδική διέξοδο.

22 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε λεγε ποιον δουλευεις.
    Αν τα ειχες πραγματικα θα ειχες φυγει ηδη....
    Ξερεις γιατι γιατι αυτο που συνεβη ειναι ανεξηγητο φαινομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ...
    ΧΑΧΑΧΧ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΚΠΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Ν.Π. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.
    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ...
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΟΘΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μια ακόμη φορά εξευτελιζεσαι και εαν πιστευεις πως την επόμενη φορά θα πάρεις τέτοια ποσοστά με αυτά που κάνεις γελιέστε οικτρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρεκλες που δεν θα τις αφησεις σε δυο χρονια πως θα γινει δηλαδη θα λες δεν θελω αλλα παντρευτηκα τωρα τι να κανω θα περιμενω να βγει το διαζυγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά ο Μπάτσης θα συνεχίσει με τη στήριξη του δήμαρχου της καρδιάς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρκεί να πάρει τα επίσημα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τις δηλώσεις του ίδιου του Δημάρχου. Είναι το πλέον επίσημο έγγραφο. Αλλά μάλλον, η πονηρή αυτή δήλωση, είναι απλώς ένας τακτικισμός από τον κύριο Παρούτογλου που ψάχνει άλλοθι για να παραμείνει. Σε λίγες μέρες δηλαδή θα δούμε τον Μπάτση να δηλώνει ότι το έγγραφο δεν έχει τελικά πρωτοκολληθεί.. οπότε συνεχίζεται κανονικά η συνεργασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΥΓΕ ΝΙΚΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙΣ.
    ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΝΩ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κύριε Παράσχο Τσάνταλη γιατί σιωπάτε περιμένουμε τοποθέτησή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επιτέλους θα μας δείξει κάποιος ότι ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση ΟΧΙ για τον ευατό του? Θα μας δείξουν κάποιοι ότι θέλουν να προσφέρουν?
    Και ο Μπίνος έχει ευθύνες και ο Παρούτογλου έχει και ο Μπατσης και ο Χατζηδημητρίου.Τώρα όμως κρίνονται ο Μπάτσης και ο Μπίνος για ότι άφησε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι εσείς που κράζετε αυτή την ανακοινώση , εσείς οι ίδιοι μιλάτε με πολιτικά συμφέροντα υπερασπιζόμενοι από πίσω κάποιον άλλον .. χωρίς να αντιμετωπίζετε αυτή τη δημοσίευση με αντικειμενικότητα. Λυσσάτε να βρείτε τ αρνητικό, που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΓΟΜΕΝΑ . Είναι μια
    ανακοίνωση με ξεκάθαρη θέση . Αλλά τελικά εσείς οι κακόβουλοι ή είστε βαθιά
    νυχτωμένοι ή αποσκοπείτε κ σεις κάπου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός στη γραμματική και στο συντακτικό, στην έκθεση ιδεών όμως χάνεις το θέμα, Μετεξεταστέος, να επανέλθεις τον Σεπτέμβριο αφού πρώτα μελετήσεις καλά

      Διαγραφή
    2. πες μας ρε μπαγλαμα τοτε με τι προσόντα θα γινει ειδικός?

      Διαγραφή
    3. θΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ 30 ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
  13. δεν καταλαβαίνουμε την αναφορά "εάν το συγκεκριμένο έγγραφο κοινοποιηθεί επισήμως", από τη στιγμή που ο Παρουτογλου ήταν παρών όσο ο Μπίνος διάβαζε λέξη προς λέξη το κείμενο και ο Μπάτσης μπροστά σε όλο το δημοτικό συμβούλιο παραδέχτηκε ότι το έγγραφο το υπόγραψε και το πρωτοκόλλησε, Μήπως τα λέει ο Παρούτογλου για άλλοθι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δηλαδή Κε Παρούτογλου εάν σου κοινοποιηθεί επισήμως, τι αλλάζει; δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα; Αφού εκεί ήσουν όταν ο Μπάτσης παραδεχόταν ότι το υπόγραψε και το πρωτοκόλλησε. Μην μας κοροϊδεύεις και μην παίζεις με τις λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νίκο έχεις ήδη αργήσει. Σήκω φύγε χθες. Καμία δουλειά δεν έχεις με τέτοια στοιχεία που κοιτάνε μόνο το προσωπικό τους συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι δεν έχετε καταλάβει , αν του έρθει επισήμως το έγγραφο σημαίνει ότι. θα πρέπει να δεχετε την χισκακη σαν ανώτερη του και να υπακούει μέχρι τότε η χισκακη δεν θα ενοχλήσει ούτε αυτόν ούτε τους άλλους του συνδυασμού του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε. Νίκο το κάνεις πολύ χειρότερο. Εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κόλαφος από τα Λιντλ. Αν του το δώσουν? Γιατί έλειπε από το δημοτικό συμβούλιο; Δεν άκουσε, δεν είδε και δεν ξέρει. Γνωστη τακτική καιροσκοπισμου. Αν θέλεις να έχεις πολιτικό μέλλον άσε τα εάν και τα μισόλογα. Έτσι θα πορευτείς πολιτικά; με εάν και μισές θολές κουβεντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News