Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Αριδαία: Ανεγκέφαλοι προκαλούν καταστροφές στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (ΦΩΤΟ)

Του Σταύρου Βαφειάδη

Θλίψη και οργή προκαλεί η εικόνα που παρουσιάζει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αριδαία, εκεί όπου έχει δημιουργηθεί ένας χώρος παιχνιδιού και αναψυχής.

Δυστυχώς, κάποιοι συμπολίτες μας δεν σέβονται τη δημόσια περιουσία, δηλαδή τα χρήματα όλων μας, με αποτέλεσμα οι καταστροφές και η εικόνα εγκατάλειψης να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Την αντίδρασή τους εκφράζουν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, κυρίως γονείς που επισκέπτονται αυτόν τον χώρο με τα παιδιά τους, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι κάποιοι συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκουν τα πάντα και δεν συμμορφώνονται ούτε με τις παρατηρήσεις των πιο λογικών.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, καμία Δημοτική Αρχή και κανένας αρμόδιος, δεν είναι δίκαιο να επωμιστεί την ευθύνη για αυτές τις εικόνες. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι άνθρωποι να μην σέβονται τίποτα και να κάνουν του κεφαλιού τους, εις βάρος του συνόλου των πολιτών που παρακολουθούν με αποτροπιασμό αυτή την κατάσταση που δημιουργείται συνεχώς. Άλλωστε, η παιδεία ξεκινά από το σπίτι.


Του Σταύρου Βαφειάδη

9 σχόλια:

  1. Είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι τα διποδα ζώα είναι πολλά και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Θα είμαι σκληρός αν πω ότι σε αυτά τα ζώα πρέπει να εφαρμοστεί το οθωμανικό δίκαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανήλικοι με καταστροφικες τάσεις, φουλ μαστουρωμενοι...τι κάνει η αστυνομία; ξέρει τα μέρη που συχνάζουν ας κάνει 2, 3 συλλήψεις για φθορά ξένης περιουσίας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τιποτε δεν μου κανει εντυπωση, αυτοι ημασταν αυτοι θαμαστε, παιδεια μηδεν και οπως γραφει το θεμα ολα ξεκινουν απ το σπιτι, ζωα κυκλοφορουν καθημερινα παντου, κατακαυμενη Ελλαδιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριμα ενας χωρος γεματος ομορφες αναμνησεις με τα παιδακια μας γεματος γελια και φωνουλες να καταντησει ετσι ποσο μισος μπορει να κρυβουν καποιοι για τη χαρα των μικρων παιδιων αυτους που δημιουργουν αυτο το κακο οι γονεις τους ετσι τους μεγαλωσαν;η αστυνομια τι κανει;που ειναι οι ανωτεροι να παρουν θεση τα αστρα μονο για τις στολες τα φορανε;ντροπη που επιτρεπουν τετοια γεγονοτα να περνουν ατιμωρητα αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασ φροντισει και ο ιδιος ο δημος τις πλατειες του επισης.το παρκο στο φροντιστηριο της ζιαμπρα ειναι αισχος.μεσα στην κουτσουλια πλακακια ξυλωμενα,παγκακια βρωμικα δε μια πλατεια γεματη παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν φωναζω και λεω να μπουν καμερες σε καθε δημοτικο εργο καποιοι με λεγαν γραφικο.Παρτε τωρα την παιδεια καποιων ανθρωπων και βαλτε την οπου νομιζει ο καθενας σας.Σε καθε ζημια που γινεται ο καθενας μας εχει καποια υπονοια για το ποιος το εκανε και ως συνηθως δεν πεφτει εξω.Αν μιλησεις εισαι ρουφιανος αν δεν μιλησεις το κρατας μεσα σου και σε τρωει.Ολα αυτα ομως δεν θα σε κουραζαν αν υπηρχε ενας μικρος ελεγχος απο τις αρμοδιες υπηρεσιες.το προστιμο για μενα ειναι το λιγοτερο.Δημοσια διαπομπευση με την φατσα του σε ολα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και εθελοντικη εργασια του σημειου που εκανε την ζημια.Βαλτον να καθαριζει καθημερινα για 3 μηνες το σημειο που κατεστρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπα άνοιξε το πάρκο; Ποια δημοτική αρχή το λειτούργησε; Όταν μπαίνουν παράνομα γονείς και παιδιά από τα συρματοπλέγματα τι σας φάνηκε περίεργο και άξιο τιμωρίας; Μήπως έχει φώτα; Ακόμα και οι επισκευές (καλώς καμωμένες) που έγιναν από ιδιώτες για τα παιδιά μας παράνομες τις θεωρεί η Ελληνική νομοθεσία! Οι υπεύθυνοι μόνο για παρελάσεις είναι και για λαμογιές. Ας υπήρχε κονδύλιο για το πάρκο και ηλεκτροφόρα σύρματα θα βάζαν αν περίσσευαν στη μοιρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς όλοι που κράζετε.. όλο το καλοκαίρι πήγαιναν παιδιά γυμνασιου-λυκειου κ έσπρωχναν το κιόσκι πέρα δώθε σαν κούνια..έναν δεν είδα να κάνει παρατηπαρα..όταν μάλωσα τα πιτσιρικια κ μου απάντησαν με στιλ,ένας γονέας δεν ήρθε να τα συναιτησει μαζί μου,που πάλευα να βγάλω άκρη κ να τους βάλω μυαλό... Τώρα τι μιλάτε κ φωνάζετε?????????? Φαινόταν εξ αρχής ότι αυτή θα ήταν η καταληξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News