Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Οργή για βίντεο από την παρέλαση: Έκαναν βηματισμό αλά... Μόντι Πάιθον!

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο να χρησιμοποιεί βαρύτατες εκφράσεις εναντίον τους

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο που δείχνει μαθήτριες να κάνουν παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου με βήμα αλά… Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο να χρησιμοποιεί βαρύτατες εκφράσεις εναντίον τους.

Όλα έγιναν στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, όταν ομάδα αποτελούμενη από νεαρά κορίτσια έκανε παρέλαση αλά… Monty Python, θυμίζοντας το θρυλικό σκετς The Ministry of Silly Walks με τον Τζον Κλιτζ.

Σύμφωνα με το filadelfia-xalkidona.gr, τα κορίτσια αυτά δεν ήταν μαθήτριες σε κανένα σχολείο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τα κορίτσια παρεισέφρησαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας και του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων.

Το βίντεο από την παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει προκαλέσει σάλο:

7 σχόλια:

  1. Αχααααααααα
    Μπραβο παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τσογλάνια αυτά βέβαια τώρα τρώνε και πίνουνε επειδή κάποιοι άλλοι πέθαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τσογλανια και σιγουρα της αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ομοιοτης....με της γυναικες που σκαρφαλοναν την πινδο και τα βουνα της αλβανιας για να κουβαλουν στους πεινασμενους και κουρασμενους στρατιωτες τσοραπια και καμια κουραμανα, πραγματι εντυποσιαστικα, αυτη ειναι η χωρα μας αυτο ειναι το αυριο αυτα θελαμε και παθαμε, κριμα ελλαδα μου κριμα, κριμα θειε μου που σκοτοθηκες στην Αλβανια, που ναβλεπες πως σε τιμουν σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτό είναι το αποτέλεσμα της διακυβέρνησης από άτομα όπως οι πρώην υπουργοί παιδείας(γαβρόγλου, φίλης κ.λ.π), βέβαια υπό τις ευλογίες του προϊσταμένου τους πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου εσύ ρε μορφωνιε τι φταίει η κυβέρνηση κ η κάθε κυβερκυβέ και αντιπολίτευση.μοταν αυτά τα σκατα βγαίνουν από οικογένειες,ο θεός να τις κανει, και κοροϊδεύουν με αυτό τον τρόπο σε μια παρέλαση που μόνο ήθος και υπερηφάνεια θα έπρεπε να την χαρακτηρίζει.. αλλά έχουμε τόσο σαλταρει που όλα πλέον τα πολιτικοποιουμε.. ντροπή στους γονείς τους , περισσότερη από την ντροπή που θα έπρεπε να νοιώθουν τα μουλικα

      Διαγραφή
  6. γιατι πρεπει ν ασχολουμαστε με τα βλαμενα της νεολαιας του συριζα; και γιατι οταν κυβερνουσαν δεν σκεφτηκαν να το κανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News