Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη διαδικασία εκλογής Προεδρείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αποσπάσματα από τη συζήτηση

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην αντιπολίτευση η απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής να διεξάγει φανερή ψηφοφορία για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόσο ο Σάκης Χατζηδημητρίου, όσο και ο Δημήτρης Μπίνος, εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, επικαλούμενοι την σχετική νομοθεσία. Ωστόσο, το Προεδρείο δεν έκανε δεκτές τις ενστάσεις.

Πάντως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και όπως είπε ο κ. Χατζηδημητρίου όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να προκύψει μια ασφαλής απόφαση και να μην χρειαστεί να γίνει ξανά η διαδικασία. Ο κ. Μπίνος από την πλευρά του έκανε λόγο για μια πρωτόγνωρη διαδικασία και παρέπεμψε και στις προηγούμενες ανάλογες διαδικασίες, αφήνοντας αιχμές για την περίοδο που ο κ. Μπάτσης συμμετείχε στην ομάδα Δημοτικών Συμβούλων που δυσκόλεψαν την εκλογή Προέδρου.

Δείτε αποσπάσματα από τη συζήτηση:
.

3 σχόλια:

  1. μια χαμένη τετραετία ξεκινάει.Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα αφήνετε αυτά, να μιλάτε για να μιλάτε και να χάνετε η ουσία που είναι τα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε ένα βήμα μπροστά βρε μορφωμένοι κολλήσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News