Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ν. Παρούτογλου στην τελετή ορκωμοσίας: «Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές»

"Ο πολίτης περιμένει από εμάς να υπερβούμε τους εαυτούς μας"

Συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Αυτές ήταν οι λέξεις που κυριάρχησαν στην ομιλία του Νίκου Παρούτογλου, κατά την τελετή ορκωμοσίες της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίας.

Ο κ. Παρούτογλου δήλωσε ότι «το διακύβευμα είναι ένα: Να αλλάξουμε πλήρως το πνεύμα της διοίκησης και λειτουργίας, στήνοντας το νέο αυτοδιοικητικό πλαίσιο του Δήμου μας». Και πρόσθεσε: «Ο πολίτης περιμένει από εμάς να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Τα επόμενα 4 χρόνια οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές, τις μικροκομματικές αντιλήψεις, προς όφελος του τόπου μας και να υπηρετήσουμε τον πολίτη με ήθος, διαφάνεια, κοινωνική ευαισθησία και δικαιοσύνη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αλλά κυρίως με αποτελεσματικότητα».

Στη συνέχεια ο κ. Παρούτογλου τόνισε ότι «το μήνυμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο. Ο Δήμος μας είναι πάνω και πέρα από πρόσωπα, δημοτικούς συνδυασμούς και πολιτικά κόμματα. Συνεπώς, οφείλουμε όλοι μας, η δημοτική αρχή, η αντιπολίτευση και κυρίως οι δημότες να συνεργαστούμε αποτελεσματικά με ανιδιοτέλεια για το καλό του τόπου. Οι πολίτες έκριναν πρόσωπα και προγράμματα. Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την λαϊκή ετυμηγορία και να παραμείνουμε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

Τέλος, ανέφερε ότι ο νέος νόμος «ξεκάθαρα επιβάλει συνεργασίες, όχι όμως με τη μορφή της λευκής επιταγής και των συναλλαγών, αλλά συνεργασίες ουσιαστικές σε επίπεδο αρχών, που θα ωφελήσουν μόνο τον δημότη».

3 σχόλια:

  1. Τελευταίος στις εκλογές ,ηττημένος αλλά συμφεροντολογικά θελουμε θεσούλα ...για το καλό του τόπου...Πασοκαρα αδέρφια ....γελάς ή κλαις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ πολλά λες ασχολείσου με τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε το θέλετε είτε οχιτ ο Νίκος θα είναι ι επόμενος δήμαρχος....Και περί δήμου τώρα το καλύτερο όλων για τον τόπο θεωρώ πως έγινε.. . Σύμπραξη πλέον δύο νέων και αφθαρτων παιδιών.... Καλή επιτυχία από κάποιον που δυστυχώς δεν ψήφισε κανέναν από τους δύο σάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News