Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία»

Δελτίο Τύπου

Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία» και ο επικεφαλής Σάκης Χατζηδημητρίου, ξεκινώντας την επίσημη προεκλογική περιοδεία:

Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι πιστεύουμε στην ελεύθερη, αδέσμευτη και ακομμάτιστη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν είχαμε ποτέ επαφές, δεν θελήσαμε και δεν ζητήσαμε την υποστήριξη κανενός πολιτικού φορέα. Δεν την χρειαζόμαστε. Στηριζόμαστε μόνο στην εμπιστοσύνη των Πολιτών της Αλμωπίας.

19 σχόλια:

  1. Με το να έχεις μέσα όλον τον ΣΥΡΙΖΑ της Αλμωπίας είτε αποδεχτείς είτε όχι λίγη σημασία έχει.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα στην Ναυτεμπορική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιφακη Τζακρη τελειωσατε τον Πασοη, μακρυα απ εμας ειστε τελικα η καταστροφη μας, δεν θα τελειωσετε κ εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο Σακη μακρυα απ αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αποτάξεις τον σατανά??? ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφάκης και Τζάκρη περνούν τηλέφωνα και λένε στηρίξτε Σάκη χαυζηδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ψυχραιμία παιδιά το ψηφοδέλτιο είναι πολυσυλλεκτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ εμεις σήμερα τουρλού ειχαμε σπίτι....μπλιχ δεν το γούσταρα

      Διαγραφή
  9. Όλη η ελίτ που μας κουνάει το δάχτυλο και μας δούλευει κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τελικα κανεις δεν θελει τον συριζα αλλα ολοι θελουν της ψηφους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Apo tis antidraseis sas, san na fovaste tin dinamiki tou giatrou lew egw twra...o panikos den einai kalos sumvoulos...saki mazi sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα ο σηφακης η τζακρη κ η μπακη για σενα τρεχουν!τι γινεται τελεικα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τους Ολυμπιακους ετοιμαζοντε τι δεν καταλαβαινεις;

      Διαγραφή
  13. "Χαμός" στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση για το ποιους στηρίζει στης δημοτικές εκλογές. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου που εναντιώνεται στο... "κέντρο". Υποψήφιοι θεωρούν... προσβολή το χρίσμα που τους δόθηκε!Ο Γιάννης Στεφανάκης δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου ανέφερε πως: «Ήμουν και παραμένω ανεξάρτητος ως δήμαρχος στον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, ανήκοντας στο Δημοκρατικό Τόξο. Μέσα από τον συνδυασμό μας εκφράζονται προσωπικότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους, τους τιμώ και τους ευχαριστώ για αυτό.

    Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμένει ανεξάρτητη από πολιτικά κόμματα. Στόχος μας είναι να συνενώνουμε και όχι να διασπούμε δυνάμεις. Ορκίστηκα να είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος για το 100% των πολιτών. Η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο εκδόθηκε εν αγνοία μας, δημιούργησε προβληματισμούς που μας αναγκάζουν να προβούμε σε δηλώσεις ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς παρεμβάσεις. Διότι με αυτό τον τρόπο, με κομματικές παρεμβάσεις δηλαδή, πληγώνονται οι τοπικές κοινωνίες την ίδια ώρα που εμείς παλεύουμε για μία ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να συμπορευτούμε όλοι μαζί με ομόνοια. Τέτοιου είδους παρεμβάσεις δεν προσφέρουν στο κοινό καλό και στην εμπιστοσύνη που θέλουμε να υπάρχει με τους συμπολίτες μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι φίλε αρχηγέ. Η όλη ιστορία δείχνει συνεργασίες κάτω από το τραπέζι και κρυφά από τους συνεργάτες σου. Γιατί δεν βγήκε κανένα άλλο κόμμα επίσημα να πει ποιους υποστηρίζει. Ας κριθείς από τους ψηφοφόρους σου στην Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ολη την Ελλαδα εγιναν αλισβερισια δηλαδη.σκεψου οτι σε καθε συνδυασμο ακομα και στου μπινου υπαρχουν υποψηφιοι απο ολους τους χωρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το θέμα είναι ποιός κρύβει Χρυσαυγίτες στο συνδυασμό του!
    Ποιός ?ποιοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News