Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Το αστείο του Μητσοτάκη με παπαγάλο: «Αν του πω ψήφισε Κυριάκο θα το πει ή όχι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βέβαια, από το βίντεο της ΝΔ ξεχωρίζει το αστείο που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για έναν παπαγάλο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Σεπόλια την Τρίτη και η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για να δείξει τις επαφές που είχε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους πολίτες.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής είναι η αστυνόμευση», είπε ένας κάτοικος στον κ. Μητσοτάκη με έναν άλλο να του ζητάει «να μην βάλει χέρι στις συντάξεις».

Βέβαια, από το βίντεο της ΝΔ ξεχωρίζει το αστείο που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για έναν παπαγάλο. «Αν του πω ψήφισε Κυριάκο θα το πει ή όχι», είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Θα δυσκολευτεί λίγο. Αρκεί να το πείτε εσείς».
.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News