Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Η Νατάσα Κοσμίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι η κ. Αναστασία Κοσμίδου, απόφοιτος Θεολογίας του ΑΠΘ και απόφοιτος της Σχολής Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Έδεσσας. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε καλή επιτυχία και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στο συνδυασμό και κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Η κ. Κοσμίδου από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια για την Αλμωπία της καρδιάς μας.
.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News