Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Στην Κωνσταντία ο Δήμαρχος Αλμωπίας για τη γιορτή των Αγίων Θεοδώρων (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενίσχυση του ψηφοδελτίου θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με ηχηρά ονόματα

Δυναμικά συνεχίζει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, με την ομάδα του συνδυασμού του «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» να ενισχύεται συνεχώς με νέα πρόσωπα.

Σήμερα Σάββατο βρέθηκε στην Κωνσταντία, όπου εορτάζει το παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ κόσμο και να εκφράσει τις ευχές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενίσχυση του ψηφοδελτίου θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με ηχηρά ονόματα, ανθρώπους επιτυχημένους μέσα από την κοινωνία. 


2 σχόλια:

  1. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;; ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ… ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να παραιτηθεί;;; Εμείς τον ψηφίσαμε για να προσφέρει στον τόπο. Αν αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τον Μπίνο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας. Εμείς του ζητούμε να παραμείνει στη θέση του μέχρι τέλους και ας αποφασίσει ο κόσμος για την επόμενη τετραετία.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News