Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Στο Δήμο Αλμωπίας συνεδριάζει για πρώτη φορά το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας Συνεδριάζει για πρώτη φορά, το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων, μετά από πρόσκληση της Διοίκησης του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνου.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Giuseppe Bellandi συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο στο γραφείο του, όπου δέχτηκε θερμή υποδοχή και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για κάποια σημαντικά στοιχεία που αφορούν στην περιοχή μας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών στο Ξενοδοχείο «4 Εποχές» στο Λουτράκι, όπου ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους επισκέπτες, οι οποίοι εκπροσωπούν Λουτροπόλεις από κάθε γωνιά του κόσμου. Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης, ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Giuseppe Bellandi, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνου και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ. Μάρκος Δανάς.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των εργασιών, η Δρ. Αντωνία Παπαδάκη Κεκλίκογλου παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Λουτρά Πόζαρ: Μια μικρή πολιτεία με μεγάλη ιστορία», το οποίο εμπεριέχει σημαντικά ιστορικά στοιχεία για την περιοχή.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.
.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News