Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Η Όλγα Κουρτίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΟΛΓΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι η κ. Όλγα Κουρτίδου - Καρυπίδου. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε καλή επιτυχία και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που αγωνίζεται για τους στόχους του και γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας. Η κ. Κουρτίδου από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι συμμετέχει σε έναν συνδυασμό που έχει ανθρώπινο πρόσωπο και βρίσκεται δίπλα στον πολίτη.
.

6 σχόλια:

  1. Καθαρίστρια η κα Καρυπίδου σε σχολείο, τα τελευταία 4 χρόνια τουλάχιστον που την ξέρω εγώ, (γνώριζε ότι θα δουλέψει πριν βγουν τα αποτελέσματα των υποψηφίων) ήρθε η ώρα να "πληρώσεις" την θέση που πήρες από κάποια άλλη, ίσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι καλά ενημερωμένη δεν ήταν και τα τέσσερα χρόνια...και νομίζω ότι είχε και τα μόρια έτσι πληροφοριακά μάλλον σου πήρε τη θέση....γιατί η κ.καρυπιδου είναι πολυτελή μητέρα δεν έχει δύο παιδιά!!!και είχε εργαστεί πριν χρόνια πάλι στην θέση της καθαριστριας χωρίς να είναι υποψήφια!!!

      Διαγραφή
    2. μπραβο την πολυτελη μητερα οι αλλες δλδ τι ειναι?το τι εκανε και το πως μπηκε το ξερει καλυτερα η ιδια αλλα το νε λεει δεξια και αριστερα οτι οπου γουσταρει μπαινει δεν την τιμα και ιδιαιτερα

      Διαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να δίνονται ολοκληρωμένα βιογραφικά για όλους τους υποψηφίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλησιάζουν οι εκλογές ολοι μαζί να στηρίξουμε την κ Όλγα Κουρτιδου-Καρυπιδου. Να στηριξουμε τον δυναμισμό της και την προσπάθεια της στα κοινά. Όλοι μαζί μπορούμε για την Όλγα της καρδιάς μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι μαζί να στηρίξουμε την Όλγα της καρδιάς μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News