Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ο Μηχανολόγος-Μηχανικός Θοδωρής Μουρατίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», θα είναι ο Μηχανολόγος – Μηχανικός κ. Θεόδωρος Μουρατίδης με καταγωγή από την Κωνσταντία. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο το πρωί της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο κ. Μουρατίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν φοβήθηκε να βγάλει μπροστά τους νέους ανθρώπους. Υπογράμμισε, ότι το σημαντικό έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο και γι’ αυτό το σκοπό θα αγωνιστεί κι αυτός μαζί με όλη την ομάδα.

4 σχόλια:

  1. Θοδωρή δεν είναι αυτός ο δρόμος. Ο Δρόμος είναι η πολύ δουλειά. Με πολυ αγάπη , ένας πρώην ''δάσκαλος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δεοντολογικό, αξιόπιστο, αλλά και ηθικό είναι ένας δήμαρχος να χρησιμοποιεί το κτίριο του Δημαρχείου και το δημαρχιακό γραφείο ως προεκλογικό κέντρο ανακοίνωσης υποψηφίων!
    Να ξεκαθαρίσω κάτι ,
    τον Δημήτρη Μπίνο τον σέβομαι και τον υπόλοιπττομαι
    αλλά η πράξη του είναι κατακριτέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αραγε τι ειναι πρώτο; μαλακία η σοφία; ιδου η μέγιστη απορία, γιατί και τα δυο θέλουν να χυθεί φαιά ουσία.

      Διαγραφή
  3. φτιάξτε τούς δρόμους αίσχος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News