Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Τέρενς Κουίκ: Ορκίστηκε... πίστη στην κυβέρνηση!

Ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής και η επιστολή του τα λέει... όλα

Με επιστολή του, ο Τέρενς Κουίκ γνωστοποιεί πως... στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι "την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της". Ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής και η επιστολή του τα λέει... όλα. Επίθεση στους... πρώην με "βαρείς" χαρακτηρισμούς΄. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του υφυπουργού Εξωτερικών και δείτε την στιγμή της ορκωμοσίας.

Το… αναμενόμενο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, 11.02.2019, με τον Τέρενς Κουίκ να ορκίζεται ανεξάρτητος βουλευτής και λίγο μετά να δηλώνει πίστη στην κυβέρνηση «μέχρι την τελευταία μέρα».

Για τις 18:00 το απόγευμα και πριν ξεκινήσει η συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή ήταν προγραμματισμένη η ορκωμοσία του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση, ο Τέρενς Κουίκ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Κύριε πρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Μετά την σημερινή ορκωμοσία μου ως 22ος Ανεξάρτητος Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, σας ενημερώνω ότι ασκώντας το δικαίωμα που μου παρέχει το Σύνταγμα, να ψηφίζω κατά συνείδηση, θα στηρίζω τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με βάση το ΣΥΝΟΛΟ του κυβερνητικού προγράμματος που ψήφισαν δύο φορές, Ιανουάριο και Σεπτέμβριο 2015 τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Όπως και αυτές που απορρέουν από τον τελευταίο προϋπολογισμό που επίσης ψήφισαν στο σύνολό του τον Δεκέμβριο 2018, τα τότε τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Δηλαδή ισχύει ό, τι είχα πει στο ταραχώδες υπουργικό Συμβούλιο και το επανέλαβα με πρόσφατες δηλώσεις μου: «Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της. Με την δεδηλωμένη αυτή πρόθεσή μου, δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανομημάτων τους».

Δείτε την επιστολή του Τέρενς Κουίκ

Ο Τέρενς Κουίκ θα αντικαταστήσει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την υπερψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, αφού είχε… προλάβει και να διαγραφεί από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

8 σχόλια:

  1. ειλικρινα λογω και της πορειας του πιστευω οτι ειναι ο χειροτερος των 300 της βουλης, η ξεφτιλα της πολιτικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισμένο λαμόγιο της ξεφτιλισμένης ελληνικής πολιτικής των τελευταίων χρόνων. Κράτα την καρέκλα σου και γίνε ο περίγελος του εαυτού σου και των άλλων. Αγύρτη, ψάξε κόμμα να γεμίζεις την τσέπη σου με κλεμμένα λεφτά από τον ελληνικό λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι ξεπουλητάρια είναι οι δεξιοί;

      Διαγραφή
    2. Για τα ιματασιον χλωμα προσωπα μιλας ..ν0 8.00 μμ ?????

      Διαγραφή
    3. Α ναί; Και ποια είναι τα "μανίσια" πρόσωπα;
      Όσοι παραδώσανε τη μισή Κύπρο;
      Κάθε εποχή εκπτώσεις έχει η παράταξη. Όλο και κάτι ξεπουλάει.
      Αλλά με τη σημαία στο χέρι πάντα!
      Πατριωτικά ξεπουλητάρια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News