Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Θρήνος στην Ημαθία: Ξεψύχησε μέσα στο γήπεδο ο 17χρονος Χρήστος Πετρίδης

Το ρολόι σταμάτησε για τον μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν σε μια ανύποπτη στιγμή

Έδωσε τεράστια μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο Χρήστος…

Ο μόλις 16 ετών παλίκαρος, λάτρης του ποδοσφαίρου και με λαμπρό μέλλον, δεν είναι πλέον ανάμεσα μας καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ώρες.

Το ρολόι σταμάτησε για τον μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Χρήστος βρέθηκε στο έδαφος και φάνηκε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Ο γιατρός του αγώνα, ο βοηθός Λουκάς Ρηγόπουλος όπως και ο αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος (γνώστες των πρώτων βοηθειών) έσπευσαν αμέσως προς το μέρος του ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο.

Στο Νοσοκομείο της Νάουσας όπου νοσηλεύτηκε, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κρίθηκε πως έπρεπε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

2 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους γονείς.Καλό παράδεισο στο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλο παραδεισο να εχεις παλικαρι κουραγιο και δυναμη στην οικογενεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News