Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΝΔ Αλμωπίας κατά Σηφάκη: «Όπως η πατρίδα σας η Λέσβος είναι Ελλάδα, έτσι και η Μακεδονία είναι Ελλάδα»

Ανακοίνωση

ΜΗΝΥΜΑ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ

Λίγους μήνες πριν, στις 4/11 Κύριε Σηφάκη σταθήκατε καμαρωτός δίπλα σε άλλους επίσημους προσκεκλημένους του Δημάρχου Αλμωπίας, στην εξέδρα της παρέλασης για την απελευθέρωση της Αριδαίας.

Εκεί προς στιγμήν πιστέψαμε πως αν και επισκέπτης – γαμπρός στην Αλμωπία, έστω και αργά καταλάβατε σε ποια Ιερά και βαμμένα με Ελληνικό αίμα χώματα πατάτε. Σας είδαμε να τραγουδάτε μαζί με όλους τους περήφανους Άλμωπες το εμβατήριο μας… το ‘’Μακεδονία ξακουστή’’.

Δυστυχώς πέσαμε έξω, δυστυχώς καταλαβαίνουμε πλέον πως απλά μας ειρωνευόσασταν, μας περιπαίζατε. Είναι λυπηρό το ότι εσείς ένας Λέσβιος στην καταγωγή που η Αλμωπία σας τίμησε και σας εξέλεξε βουλευτή, περιπαίζετε τους κατοίκους της και αγνοείτε στοιχειωδώς την Ένδοξη ιστορίας της.

Συναινείτε με την ψήφο σας σε ένα Εθνικό έγκλημα για το οποίο ο λαός της Πέλλας δεν σας έχει δώσει καμιά εξουσιοδότηση. Είστε κι εσείς πρόθυμος να βάλετε την υπογραφή σας σε μια κάκιστη και επιζήμια για την πατρίδα μας συμφωνία με μοναδικό γνώμονα την εκπλήρωση των εμμονικών σας ιδεολογικών καταβολών.

Την Αλμωπία την απελευθέρωσε ο Θρυλικός Παπανίκανδρος ο οποίος συνέχισε τον αγώνα του καπετάν Γαρέφη και μια μέρα σαν εκείνη, στην παρέλαση που εσείς καμαρώνατε δίπλα μας, ύψωσε την Ελληνική σημαία ξανά στα Ιερά Ελληνικά χώματα. Για να μαθαίνετε αγαπητέ επισκέπτη κε Σηφάκη μερικά μόνο από τα ονόματα των Ηρώων μας που συμμετείχαν στον απελευθερωτικό αγώνα της Αλμωπίας και σίγουρα τα ακούτε στα καφενεία που κάνετε την προπαγάνδα σας… Αμπάρης, Βέσκος, Τσώτσος, Λιόλιος, Τζάκος, Μπίνος, Σιώπης, Παλιούρης, Κουβάτσης, Σιβένας, Πόπτσης, Μλαδένης και εκατοντάδες ακόμη. Όλοι αυτοί μπορεί να μην μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά και να χρησιμοποιούσαν ένα τοπικό γλωσσικό μόρφωμα λόγω έλλειψης Δασκάλων αλλά όταν πήγαιναν στην Εκκλησία, άκουγαν και υμνούσαν τον Θεό τους στα Ελληνικά ως Έλληνες Χριστιανοί… Έναν Θεό στον οποίο προσεύχονταν να τους κρατήσει ζωντανούς για να προλάβουν να δουν ελεύθερη την Πατρίδα τους την Ελλάδα, την Μακεδονία, την Αλμωπία.

Τώρα την ύστατη στιγμή πριν την ολέθρια υπογραφή, για την οποία σας υπενθυμίζουμε πως δεν έχετε εξουσιοδότηση από τον λαό της Αλμωπίας και της Πέλλας, σας καλούμε να επανεξετάσετε την πρόθεση σας και να μην υπογράψετε την κατάπτυστη αυτή συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Ειδάλλως ο λαός της Αλμωπίας και η Ελληνική Ιστορία θα σας καταγράψει με μελανά και ανεξίτηλα γράμματα στις μαύρες σελίδες της. Όπως κε Σηφάκη η πατρίδα σας η Λέσβος είναι Ελλάδα, έτσι και η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος
Τζάτσης Γιώργος

11 σχόλια:

  1. Όταν η συμφωνία κουβεντιάστηκε στην Κομισιόν, η απόφαση ήταν ο-μό-φω-νη!!! Παρών και ο κ. Αβραμόπουλος.
    Χτες ο κ. Αβραμόπουλος(Έλληνας επίτροπος και στέλεχος της ΝΔ)που συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κομισιόν, είπε ότι η συμφωνία δεν είναι καλή!!!
    Ο δε εκπρόσωπος τύπου την Κομισιόν κ.Μαργαρίτης Σχινάς στέλεχος της ΝΔ και σύνεδρος στο πρόσφατο συνέδριό της, δήλωσε σήμερα:Οι Πρέσπες είναι μια «σημαντική συμφωνία» και υπενθύμισε(στον κ. Αβραμόπουλο) ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο Κολλέγιο των Επιτρόπων ήταν ομόφωνες!!!
    Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί κατά το μηρυκασμό του σανού διότι υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.
    κ. Βαφειάδη διαβάστε ξέρετε εσείς. Κόψτε το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ντεκαβλέ τύπος ο σαβουρογάμης θα υποδείξει και τι θα κάνουν με τα σχόλια χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  2. Και όλοι αυτοί που:"μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά και να χρησιμοποιούσαν ένα τοπικό γλωσσικό μόρφωμα",όπως λέει η ανακοίνωση-Μάρθα Βούρτση, ποτίστηκαν με ρετσινόλαδο από τους ιδεολογικούς προγόνους των συντακτών της για να βάλουν μυαλό.
    Την αλήθεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ρετσινόλαδο κανει καλό, θα χρειαστεί και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Papadopoulos... Μάλιστα... Τουρκοφωνίξ.
      Να πας να τα πεις κατάμουτρα σε κανέναν από αυτούς-των απόγονων αυτών που χρησιμοποιούσαν το ρετσινόλαδο- που λέει η ανακοίνωση ότι ντεν μιλούσαν άπταιστα ελληνικός.

      Διαγραφή
  4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική η επιστολή του προέδρου.
    Απορώ αν οι «πατριώτες» (εμείς είμαστε «ακροδεξιοί») Σηφάκης και Τζάκρη τολμήσουν να ανέβουν σε εξέδρες επισήμων την 25η Μαρτίου.
    Το γιαούρτι θα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πουλησατε τη Μακεδονια τομαρια, κ εσυ μουσχαρε με γυαλια θα ντρεπεσε να περπατας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σηφακης τίμησε και τιμά τον τόπο σας προσπαθωντας ως Βουλευτής να πράξει τα καλύτερα δυνατά για την Πέλλα.Αγωνιζεται για το καλό της περιοχής, πετυχαινοντας τα μέγιστα και θα συνεχίσει να το κάνει με όλες του τις δυναμεις...Ας είστε δίκαιοι και όχι άγνωμονες για τα έργα του... Καλή σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλμέρα πατριώτ, κεμύ αγαλμα στην αυλήμ θα φτιάξ τον Γιάννεμ, αμ δεν ητ ο Γιάννες τι θα φτιάχναμε μωρή;ο θειός να τον εχ καλά το Γιάννεμ

      Διαγραφή
    2. Αφού τίμησε τον "τόπο σας" τώρα τιμάει και τα Σκόπια ;;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News