Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ηλίας Θεοδωρίδης: Αρχαία Πέλλα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ανακοίνωση

Μία από τις προτάσεις του υποψήφιου Δημάρχου Πέλλας Ηλία Θεοδωρίδη που δημιούργησε αίσθηση στους παρευρισκόμενους είναι η Ανάδειξη της «Αρχαίας Πέλλας σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης». Ο γιατρός δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την πεπατημένη στην προσέγγιση του ζητήματος αυτού.

Η δήλωση του έχει ως εξής:

«Μία νέα εποχή ξεκινά για το δήμο με τη βαριά ιστορική κληρονομιά. Με επίκεντρο τη διεκδίκηση της πρότασης «Αρχαία Πέλλα- Πρωτεύουσα της Μακεδονίας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» ανοίγει ο φάκελος προετοιμασίας και παρουσίασης του ζητήματος.

Με συνέδρια, ημερίδες, με διεθνή συμμετοχή και με συνεργασία σχολών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,(Φιλοσοφικής, Αρχαιολογίας, Ιστορίας κλπ), θεατρικές παραστάσεις με τη συνεργασία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με στόχο την ανάδειξη της συμβολής της Μακεδονίας, στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πολιτισμό.

Η μελέτη για τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών που προϋποθέτει η πρόταση αυτή αποτελεί μέρος του σχεδίου, όπως και η αποκατάσταση της ενότητας του ιστορικού τριγώνου Πέλλας – Βεργίνας – Δίου.

Ο Δήμος διαθέτει ανθρώπους ακαδημαϊκού κύρους και εμπειρίας, ώστε να αναλάβουν την προώθηση της πρότασης αυτής».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Ιατρός Καρδιολόγος
Ηλίας Θεοδωρίδης

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΑΜΠΡΗ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News