Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή για τη Μακεδονία - Εισηγήσεις να βγει μπροστά

Να βγει μπροστά, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών

Παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τη ζήτημα της Μακεδονίας αναμένουν πολλοί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του δέχεται εισηγήσεις να κάνει παρέμβαση στο θέμα της Μακεδονίας.

Να βγει μπροστά, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ειδικά, όπως λένε πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, ως ο άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία για το veto στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ είναι η ώρα να παρέμβει, σε μια στιγμή που ξεκινάει η συζήτηση στη βουλή για το θέμα κα9ι ενώ η ΝΔ φέρεται έτοιμη, έχοντας συγκεντρώσει και τις απαραίτητες υπογραφές γαλάζιων βουλευτών να καταθέσει πρόταση μομφής.

3 σχόλια:

  1. Πώς θα βγει μπροστά ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον Τσίπρα και τους χειρισμούς του για το ονομα? Με Παυλόπουλο και Παπακώστα, πρώην άμεσους συνεργάτες του, νυν δεκανίκια του Αλέκση... Ο Κωστάκης το 2008 έθεσε βέτο στην ένταξη με το όνομα "Μακεδονία", κι αντί αυτού πρότεινε σύνθετη ονομασια με γεωγραφικό προσδιορισμό, δηλαδή κάτι σαν τη σημερινή, που θεωρήθηκε τότε κι ως εθνική γραμμή... Οπότε μηηη φάτε, έχει γλαροσουπα...ο Κωστάκης κααααθεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού; Πότε;
    Θα έχουμε live από Μπαϊρακτάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News