Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του Δυτικού Περιφερειακού Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του Δυτικού Περιφερειακού Αριδαίας με σκοπό την ενίσχυση της υπάρχουσας φωταγώγησης της οδού.

Τοποθετήθηκαν 7 Ιστοί οδοφωτισμού ύψους 9 μέτρων με φωτιστικά σώματα τύπου βραχίονα με φωτεινές πηγές τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής LED 80 W.

Οι παρεμβάσεις αυτές είχαν ως κύριο σκοπό την βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της περιοχής και την ασφάλεια στους πεζούς και τις μετακινήσεις τους.

Ο δρόμος για χρόνια έμενε σκοτεινός και στοχεύουμε στην ολοκλήρωση της παρέμβασης και την φωταγώγηση όλου του Περιφερειακού.

Συντάχθηκε η 52/2018 Μελέτη και σύντομα θα δημοπρατηθεί η ολοκλήρωση του έργου με την τοποθέτηση άλλων 10 Ιστών, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News