Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Πινακίδες «ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ» τοποθέτησε ο Δήμος Αλμωπίας στον πεζόδρομο της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Θα τοποθετηθούν και άλλες σε άλλα σημεία της πόλης

Η τοποθέτηση αυτών των πινακίδων, είναι σίγουρο πως δεν λύνει από μόνη της το πρόβλημα.

Ο σεβασμός στον πεζό, στην μητέρα με το καροτσάκι, στον άνθρωπο με κινητικά προβλήματα, στον ηλικιωμένο, είναι υπόθεση όλων μας.

Αυτές οι πινακίδες, που τοποθετήθηκαν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, θα μας υπενθυμίζουν την υποχρέωση μας απέναντι στην κοινωνία.
Θα τοποθετηθούν και άλλες σε άλλα σημεία της πόλης.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας





 

3 σχόλια:

  1. Δεν φτανει μονο αυτο,χρειαζονται κ διαβάσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλα χρειαζοντε ρε φιλε αλλα δυστηχως ολα γινοντε με ρυθμους χελωνας, εκεινος ο δρομος απ το τσιπουραδικο μεχρι τη Vodafon πρεπει να γινει μονοδρομος, δεκα χρονια το συζητανε και το συζητανε, ελεος με το χαλι αυτης της οδου

      Διαγραφή
  2. Δεν φτάνει μόνο που αφαιρέθηκαν οι κατασκευές από τα καφέ αλλά πρέπει να ασχοληθεί κάποιος με τα πράγματα που αφήνει έξω από το μαγαζί του ο καθένας γι να μην παρκάρει ο κόσμος, καρέκλες σημαίες καλάθια μηχανάκια ποδήλατα κτλ ντροπή ο κόσμος πληρώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News