Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα αποδυτήρια στα Λουτρά Πόζαρ (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΠΙΛΙΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΞΥΛΟ - ΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΔΑΠΑΝΗ: 16.120 €
ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ

Η Δημοτική επιχείριση των Λουτρών προμηθεύτηκε ειδική ξύλινη κατασκευή τύπου αποδυτηρίων διαστάσεων 2.60× 7.60 με πλαστικό δάπεδο και πλακάζ θαλάσσης, μόνωση ορυκτοβάμβακα, με 8 χωρίσματα θέσεις, κρεμάστρες και πάγκο σε όλο το μήκος, με σκεπή και καναδικό κεραμύδι με υδρορροές, βαμμένη και εδράζει πάνω σε σιδερένια βάση.

Η παραπάνω κατασκευή τοποθετήθηκε στην άκρη της εξωτερικής πισίνας για να καλύψει τις ανάγκες των λουόμενων ως αποδυτήρια.

Στόχος μας στη συνέχεια να κατασκευάσουμε και αποδυτήρια υπόγεια και να δώσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους λουόμενους.











4 σχόλια:

  1. σιγουρα ιδεα του Πασοη θαταν και την εκλεψε ο Μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Ρε μπαγάσα που το κατάλαβες?

      Διαγραφή
    2. ναι ρε και τ ασθενοφορο ετοιμος να το κανει δωρεα ηταν ο Σακης αλλα προλαβε και τουκλεψε την ιδεα ο Μπινος

      Διαγραφή
  2. Όλα για τα λουτρά η Αριδαία μέσα στην βρώμα... Ντροπή!!! Ας κανει κ μια βόλτα στις γειτονιές να βγάλει φωτο το χαλί που επικρατεί σπό σκουπηδια... Αλλιος θα βγάζουμε εμείς κ θα ανεβαζουμε το χαλί στο διαδίκτυο..θέλει κ τουρισμό μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News