Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Εξαπλάτανος: SURVIVOR PARTY στα Λουντέμεια 2018

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου σας υποσχόμαστε ένα εκπαιδευτικό - ξεκαρδιστικό υπερθέαμα με το διασημότερο παιχνίδι της χρονιάς

SURVIVOR PARTY?????
Ναι, καλά ακούσατε!

Το παιχνίδι αθλητισμού, στρατηγικής, συνεργασίας, ομαδικότητας και απίστευτης διασκέδασης που κατέκτησε τις καρδιές των μικρών μας φίλων, θα στηθεί στον πανέμορφο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Εξαπλατάνου και θα περιμένει να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους για μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, γέλιου, ξεγνοιασιάς!!!

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου σας υποσχόμαστε ένα εκπαιδευτικό - ξεκαρδιστικό υπερθέαμα με το διασημότερο παιχνίδι της χρονιάς!!!

Και για τους πολύ μικρούς μας φίλους;;; Ενα ολόκληρο LUNA PARΚ με προδιαγραφές των μεγαλύτερων εκπαιδευτικών πάρκων της χώρας!!!

Για τους λάτρεις του είδους, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ με διακρίσεις για τα "φωτεινά" μας μυαλά!!!

Βόλτα στις αναμνήσεις μας για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι... ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ με τον μοναδικό Γιάννη Παπαδόπουλο να παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία "ΚΑΡΑΚΙΟΖΗΣ, Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ"!!!!

Υπέροχες λιχουδιές για όλα τα γούστα, μουσική, χορός, χειροτεχνίες, βραβεύσεις και κυρίως ανέξοδη και ποιοτική διασκέδαση με πρωτόγνωρες εμπειρίες για τα παιδιά μας!!!!

Και φυσικά συνέχεια με χαλάρωση και υπέροχες έντεχνες και ελαφρολαϊκές νότες, με τα αγαπημένα μας ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ!!!!

Ο πήχης στην κορυφή και φέτος για όλους εσάς που μας τιμάτε διαχρονικά με την παρουσία σας!

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News