Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Θα αποκατασταθούν οι κακοτεχνίες στους δρόμους της Αριδαίας

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τις κακοτεχνίες που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους της Αριδαίας από την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου, θα αποκαταστήσει η ανάδοχος εταιρία.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αποκαταστάσεις θα ξεκινήσουν αυτές τις μέρες, σε σημεία που παρατηρείται ότι δημιουργούνται προβλήματα, όπως στην είσοδο της Αριδαίας από Θεσσαλονίκη, στην είσοδο στην πόλη από Τσάκο, στην Παύλου Μελά (δρόμος Κέντρου Υγείας).

9 σχόλια:

  1. Δήμαρχε σου είχα πει πάλι μεσω του Αριδαία νιους. Να μήν αφήσεις την πόλη σε άθλια κατάσταση μετά το σκάψιμο. Δεν μ' άκουσες Άφησες τον εργολάβο να κάνει ότι θέλει. Τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικη η κατασταση του οδικου δικτυου στην Αριδαια ακομα χειροτερα τα πραγματα στα χωρια... Αποτυχατε παταγωδως σε ολα τα απλα θεματα καθημερινοτητας για τα οποια κυριως σας εξελεξε ο κοσμος της Αλμωπιας... Και θα κριθειτε συντομα για αυτα...
    Κριμα γιατι οι περισσοτεροι ησαστε και νεοι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΩΔΗΣ

      Διαγραφή
    2. καλα μη κλαψεις κιολας επειδη ειμαστε νεοι ανθρωποι.

      Διαγραφή
    3. 1:15 Για να παει ενας τοπος μπροστα πρεπει παντα οι πολιτες του να επιζητουν το καλυτερο... Ξερεις καπως ετσι προοδευουν τα παντα σε αυτον τον κοσμο... Το χθες κριθηκε, αποδοκιμαστηκε οπως θα κριθουν και θα αποδοκιμαστουν και αυτοι γιατι απλα απετυχαν.
      Μακαρι να πετυχαιναν για ολους μας αλλα η αληθεια ειναι δυστυχως πολλες φορες πικρη.

      8:08 Την ειρωνια σου την επιστρεφω και επειδη οι εκλογες ειναι πολυ κοντα να θυμηθεις εκεινη τη νυχτα αυτα που γραφω αν εχεις τη δυνατοτητα να υπερβεις τη θεληση σου η τα προσωπικα σου συμφεροντα...

      Διαγραφή
    4. ζεις στα ελλανδα εσυ 12.21; το μισος που εχεις γι αυτη τη δημοτικη αρχη φαινετε, κατι σε ποναει και σε ποναει πολυ γιατι ειναι μια απ της καλυτερες δημ. αρχες που περασαν

      Διαγραφή
    5. 8:31 Και στη Ελλαδα ζω και στο Δημο μας και κανενα μισος δεν εχω για κανεναν απλα τυχαινει να ειμαι ενας Ελληνας πολιτης που πληρωνει αρκετους φορους σε ολους τους φορεις και περιμενει ανταποδοτικοτητα και φυσικα δεν εχω και καμια εξαρτηση απο κανεναν οπως συμβαινει με πολλους απο αυτους που υποστηριζουν αυτη τη Δημοτικη Αρχη.
      Λες οτι κατι με ποναει, φυσικα με ποναει.
      Με ποναει να βλεπω αυτη τη κατασταση στο οδικο δικτυο της πολης και να σπαω καθε μερα το αυτοκινητο μου... Στα δε χωρια η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη.
      Με ποναει να βλεπω αυτη τη κατασταση στο τομεα της καθαριοτητας με ελλειπη αποκομιδη και διελυμενα απορριματοφορα που βρωμιζουν τα παντα κατα την αποκομιδη.
      Με ποναει να πνιγομαι επι 2 χρονια στη λασπη και στη σκονη αναλογα με τις καιρικες συνθηκες επειδη το αποχετευτικο εξελιχθηκε σε εργο παρωδια.
      Να πω για τις διακοπες νερου;
      Για την αισθητικη εικονα της πολης και πολλων χωριων.
      Για τη κατασταση στην αρδευση και στην αγροτικη οδοποιια.
      Για την κατασταση με τα αδεσποτα σε ολο τον Δημο.
      Μπορω να γραφω μεχρι αυριο...
      Που να συζητησουμε για πιο σοβαρα θεματα αναπτυξης του τοπου!!!
      Που ειναι οι μελετες; Ποιο ειναι το αναπτυξιακο οραμα για τον τοπο;;
      Αλλα φυσικα αυτη τη φιλοσοφια εχουμε σαν λαος, εχουμε μαθει να ικανοποιουμαστε με ολα αρκει να εξυπηρετουμε τα προσωπικα μας συμφεροντα.
      Εσυ τωρα μπορεις μα συνεχισεις να τους υπερασπιζεσαι εαν ολα αυτα σε ευχαριστουν για τους δικους σου λογους.
      Υ.Γ. Μπορεις τωρα να εχεις το τελευταιο λογο.

      Διαγραφή
  3. καλιο αργα παρα ποτε, μακαρι να γινει σωστη δουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News