Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Λύθηκε το μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης στο Γαρέφι

Μετά απο πολλά χρονια έγιναν σοβαρές προσπάθειες και σήμερα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, με την κάλυψη όλων των αναγκών ύδρευσης της Τοπικής μας Κοινοτητας

Τέλος καλό ολα καλά.

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας για μια ακόμη φορά έδωσε λύση όπως όφειλε για το μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης που είχε δημιουργηθεί στην Τ.Κ. Γαρεφείου, λόγω καμένου μοτέρ και κομμένου άξονα του υποβρυχίου τμήματος αλλά και λόγω προβλήματος στην βοηθητική αντλία (buster).

Με υπομονή και μεγάλη προσπάθεια άμεσα δώσαμε λύση και αυτή την στιγμή υπάρχει επάρκεια πόσιμου νερού για όλες τις παροχές του χωριού.

Μετά απο πολλά χρονια έγιναν σοβαρές προσπάθειες και σήμερα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, με την κάλυψη όλων των αναγκών ύδρευσης της Τοπικής μας Κοινοτητας.

Η παρουσία του Προέδρου και των συγχωριανών συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα.

Οι πηγές αξιοποιήθηκαν, το Υποβρύχιο άλλαξε, μένει μόνο η αντικατάσταση του δικτύου απο την γεώτρηση προς την βοηθητική αντλία.

Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμαρχος μας απο πλευράς του, και η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας υλοποιούν όλες τις υποσχέσεις στο ακέραιο και προχωράμε για το επόμενο βήμα.

Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία αυτών των ημερών απο τους κατοίκους του Γαρεφείου και τους ευχαριστούμε για την καταννόηση, την στήριξη και την υπομονή.

Τέλος ευχαριστώ όλους του συνεργάτες της Δ.Ε.Υ.Α. που όποια στιγμή χρειάστηκε ήταν παρόντες χωρίς να κοιτάξουν την ώρα.

Με απεριόριστη εκτίμηση προς όλους.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News