Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

«Βόμβα» στον ΠΑΣ Σκύδρα: Απέκτησε τον Ούραν Σέχι

Ανακοίνωση

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του σκληροτράχηλου μέσοαμυντικου ΟΥΡΑΝ ΣΕΧΙ.

Ο ΟΥΡΑΝ τα είχε βρει σε όλα με την Διοίκηση του ΠΑΣ εδώ και αρκετές μέρες , απέμεναν όμως τα τυπικά για την απόκτηση του.

Χθες Τρίτη η Διοίκηση της ομαδος κατάφερε και εξασφάλισε την ελευθερας του από τον Κεραυνό Επισκοπής, που τους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία, και έκανα το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του 29χρονου μεσοαμυντικού , ο οποίος είναι μια προσθήκη ιδιαίτερης σημασίας καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει δείγματα ανώτερων κατηγοριών , κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ με αυτήν του την κίνηση μπαίνει δυνατός στο νέο πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε στον ΟΥΡΑΝ ΣΕΧΙ Καλη ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχιες με τον ΠΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News