Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Προμάχων (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Τις δυο σχολικές μονάδες των Προμάχων, όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησής τους, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος. Όπως δήλωσε, σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στον εξωτερικό χώρου του Νηπιαγωγείου, στις αυλές μπροστά και πίσω καθώς και στην περίφραξη.


















4 σχόλια:

  1. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΒΕΣΚΟ ΜΠΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ.;; ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ;;; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ;;;;; ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο το συμφερον τους. θελει και να κατεβει δημαρχος ο μπατσης. που ακουστηκε;;; με τι μορφωση;; με τι επιπεδο;; με τι γνωσεις;;;

      Διαγραφή
  2. Για τον αμερικανο κουβεντα στο σχολιο σου. Μηπως ειναι αλλο το ζορι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας γίνει κάτι και με τον παιδικό της ξιφιανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News