Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Στο Λουτράκι πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου (ΦΩΤΟ)

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος

Πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου στο Λουτράκι Αλμωπίας. Το συνέδριο διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας στις 30/6 και 1/7 του 2018.

Θέματα του Συνεδρίου: Εμβολιασμοί Ενηλίκων, Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , εκστρατεία διακοπής του καπνίσματος, το Φαρμακείο στη ψηφιακή εποχή, διαχείριση πόνου στο Φαρμακείο, ο διαβητικός ασθενής στο Φαρμακείο και ο ρόλος του φαρμακοποιού στη ρύθμισή του, η αποδοχή του HPV πριν και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Ομιλητές αξιόλογοι μίλησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όπως ο Θ.Αγοραστός, καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας ΑΠΘ, Κυριόπουλος Γιάννης, ομότιμος καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Κοντογιώργης Χρήστος, Λέκτορας Ιατρικής ΔΠΘ, Κούβελας Δημήτριος, καθηγητής Φαρμακολογίας ΑΠΘ.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ενώ το παρόν έδωσε η Αντιπρόεδρος των Λουτρών κ. Μαρτίνα Ζιάκα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News