Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Αποδοκιμασίες κατά Τζάκρη και Κοντονή στα Γιαννιτσά - «Δεν κάνουμε διάλογο με φασίστες», απαντά ο Υπ. Δικαιοσύνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Εντονες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη καθώς αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών, όταν συγκεντρωμένοι θέλησαν να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τις ενστάσεις τους για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, ο κ. Κοντονής είπε: «Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», συμπληρώνοντας ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Για την ανοικοδόμηση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, είπε ότι «προκαλεί μεγάλη ταραχή στην τοπική Νέα Δημοκρατία» και πρόσθεσε «Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους, έχουν τα προβλήματά τους, θα τα πολλαπλασιάσει η κυβέρνηση γιατί θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα υπέρ του λαού του νομού και των δύο πόλεων, της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και να ξέρουν ότι ο φαύλος κύκλος και ο κατήφορος του εθνικισμού δεν βοήθησε ποτέ κανέναν».

Τέλος, ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε, ανεύθυνη τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ονοματολογικό, καθώς, όπως είπε, «είχε διεκδικήσει όταν ήταν στη θέση της διαπραγμάτευσης πολύ λιγότερα από αυτά που πέτυχε η κυβέρνηση».

Αποδοκιμασίες δέχτηκε νωρίτερα στη Λάρισα κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Νίκος Παπαδόπουλος. Επίσης στην Κρήτη ακυρώθηκαν συναντήσεις της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, υπό το φόβο επανάληψης επεισοδίων, παρόμοιων με αυτά που σημειώθηκαν χθες στα Χανιά.

Δείτα τα βίντεο από το Λόγο της Πέλλας και από το facebook:

11 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ Christian Louboutin!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ......... Η ΒΟΥΛΗ" ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ εσύ είσαι Άγιος.. Αριστεροφασιστες χειρότερος και από Ναζιστή, Θοδωρα Εσύ δεν μπορείς να μιλάς, αν οι άλλοι είπαν Ναι Τώρα Εσύ το λες 20 χρόνια είσαι η μόνη που για την καρέκλα πουλάς τα πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρχισαν τα οργανα που να βγουν και σε κανα πανυγηρι, ειμαι περιεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκδήλωση αγάπης είναι βρε παιδιά για όλα τα καλά που μας κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περιμένεις από τέτοιους ανθρώπους.....

      Διαγραφή
  7. Ήρθε η ώρα!!!! Όταν θα την φτύνουν στα πανηγύρια θα νιώσει βροχή
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο ήσουν στο ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι τραμπούκοι.
    Τώρα που είσαι ΣΥΡΙΖΑ όλοι γινανε φασίστες.
    Είδαμε κ τους φασίστες της αριστεράς. Έχουμε δική μας άποψη . Αλλά ξέχασα η δημοκρατία της φασιστικής αριστεράς δεν επιτρέπει τον διάλογο, αποφασίζει κ διατάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν χαρακτηριζομαστε φασιστες επειδη διεκδικουμε πλεον τα αυτονοητα.......ε τοτε ειμαστε!!! και οσο πιο πολυ το λετε μας κανετε περισσοτερο και περισσοτερους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News