Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Κλείνουν οι λακκούβες στο Λυκόστομο (ΦΩΤΟ)

Ακολουθούν εργασίες στο Ριζοχώρι, Περίκλεια και Νότια

Συνέχεια αποκαταστάσεων και συντήρηση του οδικού δικτύου στο Λυκόστομο.

Ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου Γιάννης Ουρτζάνης μαζί μας, για να ολοκληρωθούν οι εργασίες με επιτυχία. Έχει όρεξη για δουλειά και συνεργασία. Τα κυριότερα εφόδια για ένα καλό αποτέλεσμα, προς όφελος του όμορφου χωριού του Δήμου μας.

Ακολουθούν εργασίες στο Ριζοχώρι, Περίκλεια και Νότια.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 




















3 σχόλια:

  1. ΑΑΑΑΑ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ηθελες μωρη μαλακω αρεοδρομιο να σε κανουν; ας τακαμνε ο πρωην μαλακω αλλα τοτε μουγκα, 20 χρονια ειχαν να τα στρωσουν

      Διαγραφή
  2. δεν μπορώ να καταλάβω πως είστε τόσο επικριτικοί με τον δήμαρχο μερικοί? 20 χρόνια τώρα δεν ειχε διορθωθεί τπτ... ξέρετε και σε τη οικονομική κατάσταση ειναι ο τόπος... μπράβο στον δήμαρχο γιατί παρόλο την οικονομική κρίση εχει Πάρη σβάρνα ολα τα χωριά και διορθώνει τους δρόμους... λίγη υπομονή λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News