Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Πώς μπορούμε να μοιράσουμε internet μέσα από το iPhone;

Στο iPhone η διαδικασία ενεργοποίησης της εν λόγω λειτουργίας είναι πάρα πολύ απλή

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να τύχει κάποιος με τον οποίο είμαστε μαζί, να μην έχει internet στο κινητό του, επειδή πολύ απλά, ξέμεινε από MB. Τα σύγχρονα smartphones μεταξύ των οποίων και το iPhone, έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε κινητά routers και να μοιράσουν internet στις συσκευές που θα συνδεθούν μαζί τους.

Στο iPhone η διαδικασία ενεργοποίησης της εν λόγω λειτουργίας είναι πάρα πολύ απλή και δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία.

Εμείς θα δούμε τα βήματα για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της λειτουργίας, για τη δημιουργία ενός δικού μας συνθηματικού καθώς και για τη διαχείριση των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στη δική μας συσκευή.

Ξεκινάμε ανοίγοντας τις “Ρυθμίσεις”. Βρίσκουμε την επιλογή “Προσωπικό hotspot”. (Θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα και το Wi-Fi).

Ενεργοποιούμε το διακόπτη στην επιλογή “Προσωπικό hotspot”.

Στο “Συνθηματικό Wi-Fi”, υπάρχει ένας προ-επιλεγμένος κωδικός, τον οποίο εννοείται πως μπορούμε να αλλάξουμε. Αφού μπούμε στο “Συνθηματικό Wi-Fi”, σβήνουμε το υπάρχον και πληκτρολογούμε αυτό που εμείς θέλουμε. Επιλέγουμε “Τέλος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News