Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Θ. Τζάκρη: Σύσκεψη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για το Ανεμοδρόμιο Παναγίτσας

Η κ. Τζάκρη βρίσκεται σε επικοινωνία για την υλοποίηση των ενεργειών αυτών τόσο με τον Δήμο Έδεσσας όσο και με τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Έδεσσας κ. Στέφανο Συμεωνίδη

Παρουσία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη και κατόπιν συνεννόησης με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) στην οποία συμμετείχαν ο Διοικητής της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνος Λιντζεράκος, ο Διευθυντής Αερολιμένων κ. Γ. Κορμάς, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αερομεταφορών κ. Χρ. Παπαγεωργίου, ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Αερολιμένων κ. Αθ. Λαλιώτης, ο πολιτικός μηχανικός της Διεύθυνσης Προγραμμάτων κ. Εύδοξος Μεγαγιάννης και ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κουρτέσης για την επίλυση των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την κατασκευή αεροδιαδρόμου στο Ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν να δρομολογηθούν άμεσα οι παρακάτω ενέργειες σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και την Αερολέσχη Έδεσσας προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου:

1) Να αλλάξει η αδειοδότηση του ανεμοδρομίου από ιδιωτικό που είναι σήμερα σε πεδίο προσγείωσης.

2) Να εκδοθεί νέα άδεια λειτουργίας επ’ ονόματι του Δήμου Έδεσσας, στον οποίο ανήκει και η γη και στη συνέχεια να μεταβιβαστεί η διαχείριση στην Αερολέσχη Έδεσσας.

3) Να πραγματοποιηθεί αυτοψία στο Ανεμοδρόμιο Παναγίτσας για την άρση τυχόν εμποδίων.

Η κ. Τζάκρη βρίσκεται σε επικοινωνία για την υλοποίηση των ενεργειών αυτών τόσο με τον Δήμο Έδεσσας όσο και με τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Έδεσσας κ. Στέφανο Συμεωνίδη και την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει στην Διεύθυνση Αερολιμένων της ΥΠΑ την τεχνική μελέτη που έχει εκπονήσει η Αερολέσχη Έδεσσας για πιθανές παρατηρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News