Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Οριστικό τέλος για το Toyota Avensis;

Το νέο Toyota Avensis ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί στην αγορά μέσα στη χρονιά που διανύουμε

Φαίνεται ότι η τωρινή, τρίτη γενιά του Avensis, θα είναι και η τελευταία στην ιστορία του ιαπωνικού μεσαίου μοντέλου, αφού δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για μη παρουσίαση αντικαταστάτη από την Toyota.

Το νέο Toyota Avensis ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί στην αγορά μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Ωστόσο, σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, η παραγωγή του υπάρχοντος μοντέλου θα σταματήσει μέσα στη χρονιά, χωρίς όμως να παρουσιαστεί αντικαταστάτης του.

«Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε την μεσαία κατηγορία και βλέπουμε ότι έχει μειώσει αρκετά τις πωλήσεις της» δήλωσε ιθύνοντας της Toyota Ευρώπης στο Autocar, μην αφήνοντας περιθώρια για συνέχιση της παρουσίας της εταιρείας στην κατηγορία.

Παράλληλα, ακόμη και ο Πρόεδρος της Toyota Ευρώπης, Johan van Zyl, είχε δηλώσει παλαιότερα στο βρετανικό μέσο ότι το μέλλον του Avensis και το εάν θα υπάρξει απευθείας αντικαταστάτης του «δεν έχει αποφασιστεί ακόμα». Το ζήτημα, σύμφωνα πάντα με τον κ. van Zyl, είναι ότι εάν το επόμενο Avensis είναι και πάλι ένα μεσαίο σεντάν ή κάτι άλλο.

Και τελικά φαίνεται ότι, σύμφωνα πάντα με το Autocar, οι άνθρωποι της Toyota αποφάσισαν να μην υπάρξει συνέχεια για το μοντέλο –τουλάχιστον ως μεσαίο σεντάν, αφήνοντας χωρίς εκπρόσωπο τη μάρκα στην κατηγορία μετά από αρκετές δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News