Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Infotech at Print: Το ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Ελληνικό Τυπογραφείο ενταγμένο στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Πλατφόρμα Εμπορίου Παγκοσμίως, Alibaba

Οι πρωτεργάτες της προσπάθειας

Μεγάλη επιτυχία από το τυπογραφείο της πόλης μας, της Αριδαίας, INFOTECH AT PRINT το οποίο κατάφερε μετά από δύσκολες και απαιτητικές διαδικασίες να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να ενσωματωθεί στη μεγαλύτερη εμπορική πλατφόρμα του κόσμου.

Είναι το μοναδικό Ελληνικό τυπογραφείο με δυνατότητα εξαγωγής των προϊόντων του παγκοσμίως.

Σε αυτό το μεγάλο επαγγελματικό άλμα ευχόμαστε στην ομάδα του INFOTECH καλή επιτυχία.

Κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ 

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας παλικάρια άξιοι επιχειρηματίες κοιτάτε πάντα μπροστά και κάνετε πάντα το βήμα παραπάνω συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ) ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ. Υ.Γ. ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ... ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στα φιλαρακια μου με υγεια και εις ανωτερα.Τασος.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα επιτυχίες! Τάσος Περίκλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News