Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δείτε πώς θα «κάψετε» το μπέργκερ που φάγατε

Ένα σπιτικό μπέργκερ, το μπιφτέκι μαζί με το ψωμάκι του, έχει περίπου 350 θερμίδες

Οι ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε ένα μπάρμπεκιου στον κήπο και να απολαύσετε ζουμερά σπιτικά μπέργκερ.

Εάν μετά... μετανιώνετε για το λαχταριστό έδεσμα που απολαύσατε, δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Ένα σπιτικό μπέργκερ, το μπιφτέκι μαζί με το ψωμάκι του, έχει περίπου 350 θερμίδες. Για να κάψετε αυτές τις θερμίδες, θα πρέπει να κάνετε περίπου 30 λεπτά στατικό ποδήλατο σε μέτρια έως υψηλή ένταση.

Μη βιαστείτε να κατέβετε όμως! Όσο προσθέτετε παχυντικά υλικά, όπως σος και μπέικον, οι θερμίδες αυξάνονται εκθετικά, οπότε θα χρειαστεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω.

Για να αποφύγετε τον έξτρα κόπο, προσθέστε στο μπέργκερ υλικά με ελάχιστες θερμίδες, όπως μαρούλι, τομάτα, μανιτάρια και μουστάρδα.

---
Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News