Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Αποκαταστάσεις φθαρμένων οδοστρωμάτων στο Δήμο Πέλλας

Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 120 ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης

Αποκαταστάσεις φθαρμένων οδοστρωμάτων θα ξεκινήσουν άμεσα στο δήμο Πέλλας, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο.

Η σύμβαση υπεγράφη την Τετάρτη 25 Απριλίου μεταξύ του δημάρχου Πέλλας και του εκπροσώπου της αναδόχου τεχνικής εταιρείας κ. Δημήτριου Καιρίδη.

Η νέα εργολαβία αφορά αποκαταστάσεις σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου που έχουν υποστεί σημαντικές φθορές εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων του περασμένου χειμώνα.

Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 120 ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ αναμένεται να υπάρξει σύντομα δημοπράτηση έργου και για ασφαλτοστρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News