Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Βρέθηκε η 17χρονη Δώρα από την Καλλιθέα που είχε εξαφανιστεί

Η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε στην περιοχή της Κηφισιάς

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 17χρονης Δώρας, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Καλλιθέας στις 19 Απριλίου 2018.

Η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε στην περιοχή της Κηφισιάς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, και είναι ασφαλής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η περιπέτεια της Δώρας Δ., 17 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Δώρα Δ. βρέθηκε στην περιοχή της Κηφισιάς και είναι ασφαλής. Στην εύρεση της Δώρας Δ. καταλυτικό ρόλο έπαιξαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι την είδαν σε επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων και την αναγνώρισαν από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης από το Χαμόγελο του Παιδιού.

To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Δώρα Δ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News