Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σε πανικό οι Τούρκοι με τη δήλωση Ερντογάν: «Να είστε όλοι έτοιμοι για επιστράτευση»

Χιλιάδες Τούρκοι άρχισαν να ψάχνουν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση αν έχουν εκδοθεί φύλλα πορείας

«Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο συνέδριο του ΑΚΡ στο Καχραμανμαράς, προκαλώντας… πανικό στους Τούρκους πολίτες!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε πως στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας στο Άφριν έχουν στείλει εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό και ζήτησε οι έφεδροι – αρχικά- να είναι σε ετοιμότητα.

«Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης. Θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάνουμε με τη στρατιωτική ηγεσία, κι αν κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, πρώτα εγώ και μετά μαζί με το έθνος θα βαδίσουμε μαζί προς το μέτωπο». Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση πολέμου ο πρόεδρος της Τουρκίας θεωρείται αρχιστράτηγος.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν γεννηθήκαμε 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα (τόση είναι η έκταση της Τουρκίας). Εμείς πέσαμε από τα 18 εκ. τ.χ. στα 780.000 τ.χ. Πού ήμασταν και πού φτάσαμε…».

«Έριξαν» το σύστημα

Η δήλωση Ερντογάν προκάλεσε πανικό στους πολίτες. Χιλιάδες Τούρκοι άρχισαν να ψάχνουν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αν έχουν εκδοθεί φύλλα πορείας και πού θα πάνε να υπηρετήσουν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσουν όλο το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Τουρκία και η ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Με πληροφορίες από Diken, yenisafak

6 σχόλια:

  1. Το 1914 ξεκινησαν την γενοκτονια των Αρμενιων χωρις να πειραξουν τους Ελληνες του ποντου Καπαδοκιας και Ιωνιας.Μολις τελειωσαν με το ενα εκατομμυριο Αρμενιους ξεκινησε με τους Ελληνες.Κατεμε παει να πραξει το ιδιο ακριβως.Αν του παει καλα απο ανατολας να περιμενουμε και απο δυσμας και κανεις εταιρος δεν θα βοηθησει μεχρι να ολοκληρωθουν οι διεκδικησεις.Αν παει σε πολεμο κυρηγμενο με Συρια,τοτε η Τουρκια παει για μεγαλη νιλα!Ξερω οτι ποτε του δεν χτυπησε σαν ανδρας.Απο τον πανικο του πιθανον να χτυπησει και προς τα εδω.Η Τουρκια επεσε στην παγιδα των ισχυρων που εβαλαν τον Τουρκο να καθαρισει γιαυτους ταζοντας του εδαφικες κτησεις.Ελληνες δεν ξερω αν οι Αγιοι μιλησαν γιαυτο,διοτι δεν θα τρομαζαν τον λαο,αλλα ο λαος,ειναι πιο ενωμενος και δυνατος απο ποτε στην ιστορια του!Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΑΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε αν σε πειραζει κοφτο μη πινεις αλλο.ξες μπορει να σε διαβαζουν και μικρα παιδια, πουλας παραμυθι στον κοσμο με τα μολων λαβε και της μαλακιες σου.Ποτε σε χτυπησε υπουλα ο τουρκος; και μηπως θελεις να στ ανακοινωνη κιολας; και σου φταιει ο τουρκος που σε πεταξε στη θαλασσα το 22΄;δεν φταιει το καθικι ο Βενιζελος; μια ζωη μας πηδανε γιατι εχουν αρχιδια, ποτε δεν τον κερδισες, τωρα εσενα αν σ αρεσει να γυρνας στην Σπαρτη π.χ. αντε καλα κρασια, κλαημερα και αλλαξε πλευρο.

      Διαγραφή
    2. Εγω θα αλλαξω πλευρο αλλα εσυ σηκω γιατι εγινες ραγιας.Οσο για τα παιδια ας μη τα μαθουμε να φοβουνται και να δειλειαζουν οπως εσυ.Καλη συνεχεια στα δικα σας παραμυθια.

      Διαγραφή
    3. Μ'αρεσεις ωρε!Αλλοι σκυλοβριζουν και σεν επενεβησες να προστατεψεις τα παιδια.Και αν ειμαστε ετοιμοι και μεις ειναι Σπαρτιατικη ονειροποληση;!Οσο για τον Βενιζελο,καλα που μας εφερε Μακεδονια αλιως ολοι σαν και σενα θα τανε.ΣΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ!

      Διαγραφή
  2. Αυτοί κουτσά στραβά θα μασούν επιστρατους εμείς???όλοι στα αεροδρόμια για φευγαλέα! Οπότε τον αν τρόμαξε ο τούρκος αφήστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα παω να πολεμησω μονο αν εχω διπλα μου τον γεωργιαδη τον βενιζελο και τα αλλα παλικαρια της μτζας και του χρεουςδεν πολεμαω για να τα τρωνε αλλοι και εγω να πηρωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News