Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γ. Σηφάκης: Κατηγορεί τον Δήμαρχο Αλμωπίας, επειδή δεν απέλυσε νωρίτερα τους συμβασιούχους των Λουτρών

Ανακοίνωση με πολλές αντιφάσεις...

Μεγάλη σύγχυση έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος στην προσπάθειά του να μειώσει τον Δήμο Αλμωπίας, εξέθεσε ουσιαστικά τους 17 εργαζόμενους των Λουτρών Πόζαρ των οποίων οι συμβάσεις είναι στον αέρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Εσωτερικών και ανέφερε ότι «χαρακτηρίστηκε από το γραφείο Υπουργού σοβαρό σφάλμα του Δήμου Αλμωπίας η τελευταία ανανέωση συμβάσεων σε μη ανταποδοτικές υπηρεσίες». Συμφωνούν με αυτό οι εργαζόμενοι; Αν κρίνουμε από τις ανακοινώσεις τους που είδαν το φως της δημοσιότητας, μάλλον δεν συμφωνούν.

Αυτό βέβαια, έχει αρνητικό αντίκτυπο και έρχεται σε αντίθεση με τις διεκδικήσεις των συμβασιούχων εργαζομένων, οι οποίοι ζήτησαν να ισχύσει και για Δήμους και Δημοτικές επιχειρήσεις η 18μηνη παράταση που δόθηκε για την καθαριότητα των Υπουργείων, Εποπτευόμενων Φορέων και Ανεξάρτητων Αρχών.

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, ο κ. Σηφάκης αναφέρει ότι «οι δίμηνες συμβάσεις, σύμφωνα με τον Νόμο, έχουν θεσμοθετηθεί για πολύ ακραίες και επείγουσες ανάγκες πρόσληψης και όχι για να γίνουν μόνιμο καθεστώς». Άρα με αυτόν τον τρόπο -θα μπορούσε να πει κανείς- ότι ο Βουλευτής τα βάζει και με κάποιους από τους εργαζόμενους, οι οποίοι δούλεψαν αρχικά στην Δημοτική Επιχείρηση με τέτοιες δίμηνες συμβάσεις.

26 σχόλια:

  1. Οι εικονιζομενοι εχουν μπει στα λουτρα ΟΛΟ με ασεπ;; αν ναι καταλαβαινω την παρεμβαση του σηφακη. αν οχι παλι εφαγε τα μουτρα του. σε ολα να ανακατεβετε θελει. μακαρι να εχει τοση σπουδη και για τισ δικεσ του αρμοδιοτητεσ ωσ βουλευτησ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. h mia sigoura mpike me dimimo........

      Διαγραφή
    2. Ετσι. Να τα λέμε αυτά. Με δίμηνο μπήκε και το έπαιζε μόνιμη.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΔΙΜΗΝΟ ΜΠΗΚΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΔΟΥΛΕΥΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΙΜΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ «ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ». ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΗΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα μεγαλα καναλια παρακαλανε να τον εχουν καλεσμενο... ολο τετοια λεει και κανουν νουμερα............ γιαννη εχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

      Διαγραφή
  4. Αυτοι που απεικονιζονται ειναι ολοι με διμηνη συμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o sifakis exase kapou ton dromo. lypamai poy to lew. exei empatheia me ton dimarxo kai thn plirwnoyme oloi emeis. episis kalo tha einai na milaei mono ex onomatos oswn ergazomenwn twn synodeusan. egw den symfwnw me osa leei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "δεν γίνετε κανεις γελοίος με της ιδιότητες που εχει, αλλα με της ιδιότητες που προσποιειτε οτι εχει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελευταια ανακαλυψαν οι επιστημονες οτι η κυταριτιδα δεν ειναι μονο στον κωλο αλλα καποιοι την εχουν και στο μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μοναδικη περιπτωση βουλευτης να ασχολητε συνεχως με τον Δημο, αυτο το παιδι δεν προκειτε ποτε να μεγαλωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκεί στο Aridaia news μονο, αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο άνθρωπος δεν πάει καλα. Έβγαλε ανακοίνωση και μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό. Σαν να ειναι ο μέγας ευεργέτης της Αλμωπίας. Δεν δέχεται την κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννη αυτή που φωτογραφίζεται δίπλα σου με δίμηνο μπήκε στα Λουτρά. Άντε τραβά αγόρι μου να ενημερωθείς καλύτερα. Έχεις ξεφύγει. Σε δουλεύει όλος ο κοσμος. Βουλευτής είσαι ξυπνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έγλειφε για να δουλέψει δυο μήνες ήταν καλός ο Μπινος

      Διαγραφή
  12. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΗΦΑΚΗ. ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ ΡΕ;; ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ!! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ!! ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΗΦΑΚΗΔΕΣ, ΕΣΥ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ)... ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!! ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ!! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θελει να γινει ο επομενος δημαρχος ρε παιδια ,αλλο βουλευτης δε βγενει ,οτι πηρε πηρε,στο δημο τωρα,η σωτηρια μας δεν εχει τελος ,μια απο την βουλη μια απο το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει χάσει την μπάλα ο άνθρωπος αυτός. Δεν ξέρει τι του γίνεται

      Διαγραφή
  15. Ο άνθρωπος που ψήφισε όλα τα μνημόνια και κορόιδεψε τους συντοπίτες του ζητά αντρικές κουβέντες. Ο άνθρωπος που έκανα το όχι ναι και ξέχασε τι έλεγε για να βγει βουλευτής. Ο πιο αποτυχημένος βουλευτής που πέρασε ποτε από τον νόμο. Ο κύριος τίποτα Κου κατάντησε ουρά της Τζάκρη. Αυτός ειναι ο Γιάννης. Όλα για την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, η παρουσία του ήταν σημαντική για την Θεοδώρα, δια της ανικανότητάς του αναδείχθηκε η Κυρία

      Διαγραφή
    2. Σιγά την κυρία κόψε κάτι!

      Διαγραφή
  16. Οτι λέει ο Γιάννης
    Πάντα ισχύει το αντίθετο
    Αυτό ειναι ένας καλός τρόπος να καταλαβαίνουμε ποια ειναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο κυριος τιποτα εχει και αποψη για τον τοπο που καταστρεφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News