Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στη Μηλιά

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΗΛΙΑΣ (ΕΡΓΟ ΜΗΛΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ)

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Μηλιάς, συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων. Στο ίδιο έργο περιλαμβάνονται και 3 χιλιόμετρα στην Τ.Κ. Κωνσταντίας. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται σε 429.507 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά το έργο των αγροτών και το οποίο εξασφαλίστηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή επί Υπουργίας Γεώργιου Καρασμάνη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα γι’ αυτές τις σημαντικές παρεμβάσεις.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στην υλοποίηση σημαντικών έργων όσον αφορά στον αγροτικό τομέα, καθώς αυτές τις δύσκολες εποχές είναι υποχρέωση της πολιτείας να σταθεί στο πλευρό των αγροτών με όποιον τρόπο αυτό είναι εφικτό. Γι’ αυτό, εκτός από τη Μηλιά και την Κωνσταντία, ανάλογα έργα έχουν υλοποιηθεί στα τμήματα Ξιφιανή – Πολυκάρπη, Αριδαία – Πιπεριά – Πρόμαχοι, Θηριόπετρα – Φούστανη».























4 σχόλια:

  1. Δημαρχε το τμημα αριδαια πιπερια ξεκινησε πρωτο και ακομα δεν τελειωσε.μηπως ξεχαστηκε το τελευταιο κοματι πισω απο την πυροσβεστικη ?? 50 μετρα δρομου μονο η μια κατευθυνση υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσε πόνο πρόεδρε της μηλιας μετά από εσένα το χάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Μεγαπλάτανο θα κάνετε τίποτα;; Το χωριό μας είναι το μόνο που έχει αφεθεί στη τύχη του. Θα περιμένουμε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News