Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Πάγκαλος: Οι Σουλιώτισσες ήταν αλβανόφωνες. Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται, όχι όποιος γεννήθηκε εδώ

Ο θάνατος ήταν προτιμότερος από τον εξευτελισμό

Μήνυμα στα «γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια» μέσω Twitter θέλησε να στείλει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή», ήταν η κατάληξη της ανάρτησης του κ. Πάγκαλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη θυσία των Σουλιωτισσών, πριν 215 χρόνια.

«Δεν υπάρχει Έλληνας να μην καταλαβαίνει τη λέξη λουλούδι. Έχει υποκαταστήσει πλήρως την παλαιότερη ελληνική λέξη άνθος. Πόσοι όμως ξέρουν ότι το λουλούδι προέρχεται από το αλβανικό λιούλιε;», ανέφερε αρχικά ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε:

«Σαν σήμερα, 215 χρόνια πριν, στα βουνά βόρεια της Πρέβεζας, οι Σουλιώτισσες έριξαν τα βρέφη τους στον γκρεμό και μετά πήδηξαν και οι ίδιες. Ο θάνατος ήταν προτιμότερος από τον εξευτελισμό. Πώς όμως οι Σουλιώτισσες λέγανε ανθός στην αμμουδιά ενώ ήταν παντελώς αλβανόφωνες; Ας καταλάβουν επιτέλους τα γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια ότι Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή.»

7 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΡΕΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ.Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΜΥΝΗΜΑΤΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΙΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΗΝΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει και τα λέει ο κύριος. Αφού εμείς του δώσαμε το δικαίωμα. Αντί να τον βάλουμε φυλακή για εσχατη προδοσία γιατί ο "άνεμος πήρε την σημαία στα Ίμια". Τα λεγόμενα του βγάζουν όλο το ρατσισμό και τον φασισμο κατά των Ελλήνων που τον διακατεχει. Δεν θα γράψω για την κομματική του ταυτότητα γιατί είναι μισελληνας και ανθελληνας. Αυτοί δεν έχουν. Μέχρι και τα δισεγκονα του θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Με κάνει έξαλλο όμως το ότι εκφράζουν ακόμα και άποψη αυτοί για τους οποίους έχουμε εξευτελιστει διεθνώς. Έξω από την χώρα. Να φύγουν, να πάνε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας εξηγήσει κάποιος στον κύριο Πάγκαλο από πότε υπήρχε αυτός ο πληθυσμός των Σουλιωτών σ' αυτά τα μέρη. Μήπως και στη Δωδώνη στην αρχαία Ελλάδα μιλούσαν Αλβανικά; Μήπως ο κύριος Πάγκαλος εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κυρίου Ράμα και εγείρει το θέμα της Τσαμουριάς; Ας είμαστε λιγο σοβαροί σ' αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λέει αλήθειες ο τύπος.Ολοι το ξέρουμε.Αν είσαι αράπης και μιλάς ελληνικά θεωρείσε έλληνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχώς οι περισσότεροι είστε αδιάβαστοι!
    υγ.αδιάβαστος θεωρείτε αυτός που βασίζεται μόνο στα σχολικά βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απογονοι του καστριωτη η αλλιως σκεντερ μπεη.δηλαδη ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μεγάληαληθεια αυτή: μην βασίζεται για τις γνώσεις σας μόνο σε ότι μας έμαθαν στο σχολείο.Ας μάθουμε τι λέει κάθε πολιτισμός και στο τέλος θα έχουμε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News