Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Γιορτινή Αριδαία! Τοποθετείται ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην πόλη (ΦΩΤΟ)

ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Στην τοποθέτηση του εορταστικού διάκοσμου προχωράει ο Δήμος Αλμωπίας, με στόχο να τονωθεί η διάθεση του κόσμου και κατ’ επέκταση η κίνηση στην τοπική αγορά της Αριδαίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις εισόδους, ενώ φέτος ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια υλικών στολισμού συνολικής δαπάνης 8.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «ιδιαίτερα ο εμπορικός κόσμος, έχει ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό κλίμα. Γι’ αυτό προχωρήσαμε στην προμήθεια υλικών στολισμού, ο οποίος τοποθετείται υπό την καθοδήγηση του συνεργάτη μου Αντιδημάρχου Στέφανου Αβραμίκα και με τη βοήθεια των εργαζομένων του εργοταξίου μας».

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων από τη ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, που θα επικεντρώνεται σε δράσεις για τα παιδιά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η δράση «ΧXSmile: Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017», με σκοπό τη δημιουργία πακέτων αγάπης που θα παραδοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.





















6 σχόλια:

  1. Φέτος δεν έχει Χριστουγεννιάτικο χωριό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος θα φέρει αληθινούς ταράνδους και έλκηθρα με ρόδες, μόνο αυτά θα κυκλοφορανε σε αυτους τουσ δρόμους

      Διαγραφή
  2. Ολα ωραια....αλλα η φατνη στην πλατεια ειναι απαραδεχτη..παλια κ σπασμενη..χρειαζετε μια καινουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε κοιτα και λιγο τα χωρια οχι λαμπακι δεν εχουν αλλα ουτε λαμπες στους δρομους Χρυστουγεννα με συσκοτηση θα κανουμε στειλε τους ηλεκτρολογους σου μπας και δουνε τα χωρια λιγο φως και να μην κυκλοφοραμε με φακους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φροντίστε να κάνουμε καλύτερη την ζωή των παιδιών μας τώρα τα Χριστούγεννα με ανάλογο
    στολισμό Αρχάγγελου περικλειας Και Λαγκαδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλουμε λάμπες στα χωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News