Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Συντήρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Εξαπλατάνου

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου συντήρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου, το οποίο περιελάμβανε και εργασίες στο Νηπιαγωγείο Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, το έργο περιελάμβανε την καθαίρεση επιχρισμάτων και στη συνέχεια τις εργασίες επιχρισμάτων με τσιμεντοκονίαμα μήκους 30,00 μέτρων και ύψους 5,00 μέτρων περίπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επιχρίσματος του τοίχου της βόρειας πλευράς του Νηπιαγωγείου Εξαπλατάνου, μήκους 17,00 μέτρων και ύψους 4,50 μέτρων περίπου, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των παραπάνω εργασιών ανέρχεται σε 4.000 ευρώ (με το ΦΠΑ).


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News